3a divisió FEF

futbol català

3a divisió

El Manlleu es torna a encallar contra rivals directes

3a divisió. Tot i les bones sensacions contra el Vilafranca i l'Olot, els de Miquel Muñoz no han obtingut cap triomf en els últims tres partits i han perdut una oportunitat d'or per sortir de baix

El Manlleu no ha pogut perllongar la seva reacció que el va dur a situar-se fora de la zona de descens. El conjunt osonenc, al qual li va costar dotze jornades aconseguir el triomf, s'ha tornat a encallar i ja encadena quatre partits sense conèixer la victòria, els tres últims, contra rivals de la part mitjana-baixa de la taula. Tot plegat, ha provocat que els de Miquel Muñoz ocupin l'últim lloc de la salvació, a només tres punts del Castelldefels (18è).

El partit contra l'Europa havia de ser ideal perquè l'equip osonenc aconseguís una victòria que espantés els fantasmes que van tornar a aparèixer després del 4-0 a Sant Feliu de Llobregat. Però l'equip va salvar un punt gràcies a un xut de falta de Manel Sala. I és el dotzè empat de la temporada. “Tant de bo haguéssim guanyat algun partit més, però és el que hi ha. Nosaltres ho intentem, generem oportunitats, però no arribem. I això és el que hi ha”, diu Miquel Muñoz, entrenador del Manlleu que arrossega encara moltes baixes, ja que Manel Sala només va poder jugar deu minuts i Fredi continua tocat. “Els últims partits [dues derrotes i un empat] havien estat molt durs per a nosaltres, però contra l'Europa vam demostrar que l'equip s'ha pogut refer en el joc dels mals resultats”, admet Miquel Muñoz.

LES REACCIONS

Tant de bo n'haguéssim guanyat algun més. Nosaltres ho intentem, generem ocasions però no arribem. I això és el que hi ha
Els últims partits havien estat molt durs per a nosaltres, però contra l'Europa ens hem refet
Miquel Muñoz
entrenador del manlleu

La majoria d'equips de la part baixa fallen

La Jonquera ha estat l'únic equip que ha aprofitat una jornada amb molts duels directes per sortir de la zona baixa. Dels vuit darrers classificats, els fronterers van ser els únics que van aconseguir la victòria. “La dinàmica és bona, i si seguim així tirarem això endavant. Hem de confiar en el que estem treballant”, diu, optimista, Arnau, porter del cuer, el Sabadell B després d'empatar contra la Muntanyesa. “Estem en la típica fase que viuen tots els equips de baix de rebre gol gairebé en cada xut que ens fan”, reconeix Miki Carrillo, entrenador del Castelldefels, després que el Júpiter, també en descens, empatés en el minut 86.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)