2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Una última sacsejada

2a divisió B. L'Hospi està a punt de fitxar el mig José Galán i treballa per tancar dos reforços més per fugir de la delicada situació en què viu

Després de la golejada encaixada diumenge passat al Sagnier, es respira un ambient d'emergència a l'Hospitalet. El 4-0 va deixar l'equip molt tocat –en zona de descens– i la figura de l'entrenador, Ismael Garcia, qüestionada per una bona part de l'afició, que li va demanar que marxés. Tot plegat, doncs, fa que el club continuï treballant per apuntalar una plantilla retocada el gener amb noves incorporacions fora de mercat, en què poden arribar jugadors professionals lliures de contracte. L'entitat del Barcelonès disposa de dues fitxes que pot ocupar amb futbolistes d'aquest perfil i, amb la baixa de llarga durada de Jordi Hostench, també podrà fitxar un home extra. En aquest darrer cas, pot ser qualsevol jugador que rescindeixi amb el club amb què milita actualment.

El director esportiu, Jonathan Risueño, s'està movent i si no hi ha contratemps avui tancarà el fitxatge del migcampista creatiu José Galán (31 anys), que arriba a l'Hospi procedent del RoPS finès. Des del 2011, el futbolista lleonès ha estat donant voltes pel futbol internacional –Tailàndia, Indonèsia, Àustria, Jordània, Xipre, Romania i Finlàndia–, però anteriorment havia passat pel filial de l'Atlético, el Toledo, l'Almeria B i la Cultural Leonesa.

Ara, amb tot, la prioritat de l'Hospitalet és tancar un mig centre defensiu, i el club ja en té uns quants en l'òrbita, ja que hi ha diversos futbolistes a les ordres d'Ismael Garcia que estan a prova. D'altra banda, la lesió d'Hostench obrirà la porta a un altre jugador de perfil defensiu. El club valora també la incorporació del mig centre de Singapur Hariss Harun, però l'operació encara no està concretada.

Hostench es perdrà tot el curs

El lateral esquerre Jordi Hostench, que diumenge va abandonar el camp lesionat just abans del descans, es perdrà el que queda de temporada, ja que les proves mèdiques a què es va sotmetre ahir confirmen els pitjors pronòstics: el garrotxí té un trencament als lligaments encreuats del genoll esquerre. Hostench era un fix en els esquemes d'Ismael Garcia, i fins ara havia disputat 23 dels 24 partits de lliga possibles (1.925 minuts i 3 targetes grogues).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)