3a divisió FEF

Futbol

Tercera divisió

La llei dels rematadors

Repartiment de punts. El Vilafranca va marcar primer amb un cop de cap d'Aday (34') i la Pobla va empatar gràcies a Rodri (69')

p. mafumet 1 vilafranca 1

POBLA DE MAFUMET:Perales, Gabi Vidal, Roger Figueras, Ruxi (Ivan de Nova, 73'), Dani Hernández, Marc Vadillo, Javi Avilés (Ivan Vidal, 58'), Rayco, Rodri, Gil Muntadas i Brugui (Facu, 66').VILAFRANCA:Miguel Ramos, Russo, Castillo, Medina, Boira, Guti, Jordi Oribe (Munta, 87'), Óscar (Guzmán, 79'), Aday, Eric Via i Santi Triguero (Josu, 73').GOLS:0-1 (34') Aday. 1-1 (69') Rodri.ÀRBITRE:Gonzales Moreno.T.G.:Als locals Rayco, Ruxi, Gabi Vidal i Roger Figueras, i als visitants Santi Triguero, Russo, Boira i Aday.PÚBLIC:Uns 200 espectadors.

La Pobla de Mafumet i el Vilafranca van signar un empat que fa que els locals no s'apropin a les zona de fase d'ascens, que continuen tenint a vuit punts, i que manté els visitants en la tercera posició.

Després d'una ocasió per banda –un xut llunyà del local Gil i una acció de Triguero davant Morales–, el Vilafranca va fer el seu gol passada la primera mitja hora. Óscar Hernando va fer una bona centrada des de la dreta al primer pal, on Aday Benítez es va avançar a la defensa de la Pobla de Mafumet per marcar de cap. La Pobla va millorar amb el pas dels minuts i, després d'un avís de Brugui, ja en la segona meitat, una llarga jugada dels del Tarragonès, amb bones combinacions i algun rebot afortunat, va acabar als peus de Rodri, que va fer una rematada a la primera que va superar Miguel Ramos i que el defensa Russo no va poder rebutjar sobre la línia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)