Reus

La dificultat de fer net

Reus. Natxo González no ha pogut comptar mai amb tot l'equip. El jugador que ha estat més temps de baixa és Vítor, que no supera unes molèsties en un genoll

El Reus està protagonitzant una temporada millor de l'esperada, i això que en totes les jornades ha tingut baixes i alguns futbolistes que es poden considerar importants s'han perdut uns quants partits. Chrisantus, un dels fitxatges destacats de l'estiu, només ha participat en set partits, ja que ha tingut dues lesions, la segona de les quals el manté actualment fora dels terrenys de joc. Querol ha tingut molèsties durant la primera volta, David Haro no va debutar fins a la tretzena jornada, jugadors com ara Olmo, Benito i Albistegui han estat al voltant d'un mes de baixa per lesió...

L'absència més sensible que ha tingut el Reus aquesta temporada, però, és la del mitjapunta portuguès Vítor Silva. Clau la temporada passada i amb experiència en la primera divisió portuguesa, hi havia moltes ganes de veure'l dirigint el joc ofensiu del Reus a segona A, però només ha jugat quatre partits (les jornades 11, 12, 22 i 23) i mai com a titular. Va trigar a debutar a causa d'uns problemes al genoll dret, després es va lesionar un turmell i ara torna a tenir molèsties al genoll i per això s'ha perdut els dos últims partits, malgrat que ja havia tornat a jugar després de la lesió al turmell. En principi es perdrà el partit de diumenge a Cadis, ja que no hi ha un termini de recuperació clar. És una dolença complicada que necessita temps.

Per al duel al Nuevo Carranza, Natxo González recupera el central Atienza i el mig centre López Garai, que van ser baixa per sanció a Sòria. És probable que tots dos tornin a la titularitat substituint Babic i Marcos Tébar, respectivament.

MALA FORTUNA

Vítor Silva només ha participat en quatre duels, mai de titular, i ara torna a estar aturat

“En camps importants responem”

El Reus va perdre diumenge al camp del Numància en “un dels pitjors partits de la temporada”, segons reconeix Edgar Badia. El porter roig-i-negre afirma que la derrota els ha fet reflexionar i que tenen molt clar com recuperar el nivell de joc que els caracteritza. Edgar Badia, que encara no s'ha perdut cap partit de lliga a la porteria del Reus, considera que diumenge a la tarda tenen una bona oportunitat per reivindicar-se en la visita al Carranza, feu d'un Cadis en bona forma, malgrat la derrota de l'última jornada a Getafe (3-2), i que ocupa la tercera posició. “En camps importants sempre responem. Aconseguir un resultat positiu seria important”, afirma el porter barceloní, que avisa del potencial de l'equip groc com a local: “Només han deixat escapar dotze punts al seu estadi, però nosaltres també tenim moltes virtuts.”

El Reus va preparar ahir el partit de Cadis amb un amistós a Salou contra el GIF Sundsvall, un equip de la primera divisió sueca que fa una estada a la Costa Daurada. El Reus va vèncer amb gol de Guzzo (1-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)