2a divisió FEF

Per quirats i per solvència

2a divisió B. El Barça B mostra la seva versió més pragmàtica i s'imposa al Cornellà gràcies a l'encert de Marc Cardona i Mujica

cornellà 0 barça b 2

CORNELLÀ:Marcos; Óscar Sierra, Pere, Borja, Lucas Gafarot (Ahmed, 66'); Gómez, David Garcia; Pep Caballé (Xavi Puerto, 76'), Marc Caballé (Ñoño, 26'), Abraham; i Enric.BARÇA B:Suárez; Palencia, Marlon, Borja, Moi Delgado; Alfaro, Fali, Xemi; Dani Romera (Sarsanedas, 64'), Marc Cardona (Abeledo, 89') i Perea (Mujica, 46').GOLS:0-1 (57') Marc Cardona. 0-2 (86') Mujica.ÀRBITRE:Mena Gimeno.T.G.:al local Enric; i als visitants Mujica, Palencia i Fali.PÚBLIC:Uns 1.500 espectadors.

Va ser una qüestió de qualitat, però també d'ofici. El Barça B va trencar ahir una sèrie de dos partits sense vèncer lluny de casa amb una treballada victòria a Cornellà que el consolida al capdavant. Els pupils de Gerard López es van adaptar bé a les circumstàncies –un camp molt petit on les transicions són ràpides i el joc, físic– i van imposar-se gràcies a la inspiració de Marc Cardona, que va trencar l'equilibri, i Rafa Mujica.

El Barça B va voler atacar el Cornellà amb les armes que utilitza normalment el conjunt verd i li va sortir bé. D'entrada, va aclaparar els de Jordi Roger amb un joc intens, que li va permetre generar un grapat d'arribades. La més clara, una canonada de Fali des de la frontal que es va estavellar a la fusta (8'). Els de casa, per la seva banda, amb prou feines s'atansaven a l'àrea de Suárez. Només Abraham, amb un xut massa creuat, va arribar a inquietar els blaugrana. Si en els primers compassos el Barça va apropar-se sovint a la porteria de Marcos, amb el pas dels minuts el matx va equilibrar-se i això va repercutir en el ritme d'ocasions, que va caure de manera clara.

Després de la represa la tendència no va canviar. Es generava poc perill. Va ser llavors quan va aparèixer el geni de Marc Cardona (57'). El lleidatà va guanyar l'esquena a la defensa local i, aprofitant una bona passada llarga d'Alfaro, va superar Marcos amb un xut creuat. En una acció similar en el tram final, el davanter va convertir-se en assistent i va permetre a Mujica segellar la victòria amb el segon gol.

Hem fet un bon partit i hem estat seriosos, però en dues jugades aïllades ens han marcat
Jordi Roger
ENTRENADOR DEL CORNELLÀ
Estic orgullós dels meus, hem igualat el Cornellà en intensitat i hem estat contundents
Gerard López
entrenador del barça b
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)