El Cerdanyola s'endú els tres punts en el temps afegit

Partit boig. La derrota allarga la dinàmica negativa del Vilafranca

VILAFRANCA 2 CERDANYOLA 3

VILAFRANCA:Miguel Ramos (Kilian, 45'), Munta, Russo, Fontanils (Óscar Hernando, 74'), Via, Medina, Boira, Josu, Víctor Oribe, Jordi Oribe (Santi Triguero, 60') i Aday.CERDANYOLA:Del Río, Àlex Torres (Alan, 88'), Cazorla, Aitor Pérez, Alba, Juli (Aitor Torres, 20'), Pitu, Dani Martí, Elhadji (Jota, 84'), Collado i Daisuke.GOLS:1-0 (19') Aday. 1-1 (45') Dani Martí. 1-2 (51') Dani Martí. 2-2 (86') Aday. 2-3 (92') Alan.ÀRBITRE:Rodríguez Enrique.T.G.:als locals Miguel Ramos, Boira, Jordi i Via, i als visitants Aitor Pérez, Alba, Pitu, Elhadji, Collado i Torres.T.V.:dues grogues al local Óscar Hernando (93').COMENTARI:Partit de bojos el que es va viure ahir a Vilafranca, que va acabar amb victòria del Cerdanyola en el temps afegit. Els penedesencs, que només han guanyat un dels últims onze partits, veuen com l'Ascó els pren el tercer lloc, mentre que el Cerdanyola respira en la zona baixa. Aday va avançar el Vilafranca en rematar de cap una centrada de Víctor Oribe i, just abans del descans, Dani Martí va fer l'empat, també de cap a centrada de Daisuke. En l'estirada per evitar el gol, el porter Miguel Ramos va topar amb el pal, es va lesionar a l'espatlla i va ser substituït. En la segona part, Dani Martí va fer l'1-2 en un servei de banda assajat i, tot seguit, van arribar uns bons minuts, però poc afortunats, del Vilafranca, amb dos pals i dos penals reclamats. Més endavant, Aday va fer l'empat que semblava definitiu perquè quedava poc per al final del duel, però en el temps afegit encara hi va haver temps per a un gol anul·lat a Santi Triguero, pel gol del triomf visitant, d'Alan, i per una ocasió molt clara del mateix Triguero.