futbol català

3a divisió

El Sant Andreu, més efectiu

Triomf visitant. Arjona i Sekou van fer en la segona part els gols dels quadribarrats i Gonzalo, el del Sabadell B en l'últim sospir

sabadell b 1 sant andreu 2

SABADELL B:Aitor, Diego, Gonzalo, Pujol, Guillem, Mendoza (Nito, 61'), Aliaga, Lledó, José González (Sarmiento, 70'), Montero (Juanma, 76') i Max.SANT ANDREU:Segovia, Llamas, David López, Carroza, Noguera, Arjona (Luismi, 67'), Robert Simón (Joel, 74'), Guerrero, Sekou (Marouane, 84'), Alcover i Juanan.GOLS:0-1 (57') Arjona. 0-2 (76') Sekou. 1-2 (94') Gonzalo.ÀRBITRE:López Morente.T.G.:als locals Guillem, Mendoza, Lledó i Max, i als visitants Segovia, Llamas, Arjona i Dani Guerrero.

El Sant Andreu es manté ben viu en la lluita per disputar la fase d'ascens després de derrotar ahir el Sabadell B en un partit igualat i sense gaires ocasions de gol i en què els visitants es van mostrar més efectius que el filial vallesà, que continua cuer.

La primera part va tenir poques arribades destacades a les àrees. En una de les poques realment perilloses, Segovia va desviar un bon xut de Max. La segona meitat va ser més vistosa pels gols. El primer del Sant Andreu va ser una rematada de cap d'Arjona després d'una centrada des de l'esquerra. Tot seguit, Max va tenir l'empat a prop, però va tornar a topar amb Segovia. Sekou va marcar el 0-2 en superar Aitor per baix i, just abans del final, Gonzalo va fer el gol dels locals.