3a divisió FEF

Oriol Alsina

“El punt és bo i en un camp difícil”

L'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, que ahir precisament complia 50 anys, va atendre els mitjans de comunicació a la sala de premsa de l'estadi de Son Malferit. El tècnic va valorar positivament l'empat dels seus jugadors contra l'Atlètic Balears. “El punt és bo i en un camp complicat, contra un gran rival que està lluitant per accedir al play-off d'ascens”, comentava Alsina a la conclusió del matx.

Alsina va parlar del plantejament tàctic de l'equip, amb dos laterals com a interiors i més múscul al damunt del terreny de joc: “El que volíem era assegurar les bandes, ja que l'Atlètic Balears juga amb carrilers profunds. No volíem concedir centrades ja que tenen grans rematadors i per això ho hem contrarestat amb laterals ofensius més avançats. Tot ha anat bé menys que en Manel ha quedat massa sol a dalt”, analitzava Alsina, que va maleir les lesions i els contratemps que pateixen: “Se'ns ha complicat el partit i el plantejament. Esperem que Pitu no tingui ruptura; Samu va tenir un còlic i Vivi, un cop; un desastre”, deia.

EL PLANTEJAMENT

“Volíem tapar els seus carrilers amb laterals ofensius per evitar les seves centrades”

DESGRÀCIA

“Esperem que Pitu no tingui cap ruptura; Samu va tenir un còlic i Vivi, un cop fort”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)