2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Ambicions reforçades

Victòria clau. El Badalona es llueix a l'estadi d'un mal Hèrcules i aconsegueix un triomf que el situa de nou en zona d'ascens

hèrcules 1 badalona 3

HÈRCULES:Buigues, Dalmau, Peña, Román, Pol Bueso, Checa (Miñano, 45'), Nieto (Salinas, 64'), Lolo, Gaspar, Javi Flores (Mainz, 82') i Juan DelgadoBADALONA:Morales, Moyano, Aleix, Fran Grima (Musa, 64'), Parera, Sandro (Oliva, 73'), Toni Lao, Indiano, Víctor García, Iván Agudo i Bruno Vinicius (Carlos Calvo, 81').GOLS:0-1 (30') Sandro. 1-1 (55') Gaspar, de penal. 1-2 (61') Toni Lao. 1-3 (93') Gerard Oliva, de penal.ÀRBITRE:González González.T.G.:als locals Román i Pol Bueso; i als visitants Sandro, Indiano, Musa i Bruno Vinicius.

El Badalona tenia ahir una cita determinant al José Rico Pérez i va sortir-ne molt reforçat. Després d'encadenar dues derrotes en la lliga, el conjunt escapulat va imposar-se a un fluix Hèrcules i reforça les seves ambicions, ja que torna a situar-se en zona d'ascens. Més enllà dels tres punts, són clau les sensacions de solvència que va mostrar l'equip, amb una capacitat competitiva enorme.

En el primer temps, el Badalona va frenar les intencions de l'Hèrcules amb la solidesa defensiva habitual. Els alacantins estaven desesperats, sobretot arran del gol de Sandro (30'), que va aprofitar una bona assistència d'Iván Agudo per obrir la llauna i fer el 0-1 amb què es va arribar al descans.

Després de la represa Tevenet va moure fitxa i va fer entrar Miñano. El seu equip era més intens i va aconseguir l'empat gràcies a un penal sobre Fernando Román que Gaspar no va desaprofitar (55'). L'alegria, però, només va durar-li sis minuts. És el temps que va trigar Toni Lao a caçar un refús i batre Buigues. Aquest gol va deixar estabornit l'Hèrcules, que ho intentava però topava amb la solvència escapulada. Els de Manolo González, de fet, van tenir més bones ocasions que els alacantins. Així, ja en el temps afegit, Gerard Oliva va reblar el clau amb el gol definitiu. El davanter de Riudecanyes va ser objecte de penal i ell mateix va transformar la pena màxima. Al Badalona, amb tot, se li torna a obrir un horitzó grandiloqüent. Per la situació a la taula i per les sensacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)