2a divisió FEF

RAFA JORDÀ

DAVANTER DEL LLAGOSTERA

“No estic responent com s'esperava de mi”

“Jo soc qui més m'autoexigeixo, però cada dia treballo molt per estar tan bé com sigui possible”

Rafa Jordà ha participat en onze partits de lliga i encara no ha pogut fer cap gol. Fitxat per ser un dels pals de paller del projecte del Llagostera per tornar a segona A, el de Santa Perpètua de la Mogoda (01/01/84) no ha pogut gaudir de la continuïtat necessària per culpa de les lesions, que li han fet perdre catorze enfrontaments, més de la meitat dels que han disputat els gironins.

Setzens, en plaça de promoció de descens. L'equip nota ansietat per la posició en la classificació?
És una situació complicada i no ens l'esperàvem, però és la que hi ha. No crec que l'equip tingui ansietat, però sí que té ganes de sortir d'aquesta situació al més aviat possible.
El bloc està més conjuntant, però el que falta són bons resultats?
Els resultats no estan acompanyant i així és complicat. Des del gener cap aquí, amb les incorporacions que hem fet, s'ha notat un canvi a millor, la gent està endollada i quan puguem aconseguir un parell de bons resultats escalarem posicions i segur que podrem arreglar una mica la temporada que estem fent.
Els resultats no poden esperar, i diumenge reben un rival directe com el Mallorca B.
El partit de diumenge és molt important i sabem que hem de guanyar-lo, amb bon joc o sense. Hem de sumar els tres punts i treure els peus de la part baixa. A més, juguem contra un rival directe com el Mallorca B, que en el partit d'anada ens va golejar [4-0].
En quins aspectes ha de millorar l'equip? A fora de casa s'ha de fer un pas endavant?
A domicili hem de millorar i sumar punts. A casa és veritat que l'equip està bé i fort, però també hi ha la possibilitat que s'escapin punts, com els de l'últim partit contra l'Alcoià [1-2]. Si això passa, a fora estem obligats a sumar.
En l'aspecte personal, 546 minuts de joc i cap gol. S'ho esperava?
Evidentment, les xifres que acumulo no són les que m'esperava. Jo soc qui més m'autoexigeixo, però treballo cada dia al màxim per estar tan bé com sigui possible i ajudar l'equip amb esforç, experiència i gols, que és el que s'espera de mi. Estic decebut amb els minuts que he jugat, però sobretot, amb la falta de gols. És un cosa psicològicament important per a mi i per al bé de l'equip.
S'havia trobat en una situació similar a la d'aquest curs?
No, mai. Vaig tenir tres lesions seguides. Sempre soc optimista, però quan recaus és fotut. A més, veus que l'equip no va del tot bé i vols ajudar de seguida... Ara toca netejar el cap i seguir ajudant i aportant quan el tècnic em doni minuts.
Potser el sistema no el beneficia?
Hem jugat amb molts sistemes, amb extrems, tres mitjapuntes, etc. Quan les coses no surten busques solucions, és normal. Els resultats són els que són i qui no respon com tothom esperava soc jo. No és un problema del sistema, ja que les coses no surten en general i tampoc en l'aspecte personal.
Va pensar a marxar en el mercat d'hivern?
I ara. Vaig signar per dos anys i el projecte m'agrada molt. Teníem clar que seria complicat, perquè som una plantilla amb molts jugadors nous d'entrada. Potser està costant més del que esperàvem, però el meu cap està aquí i, si no és aquest any, el que ve tornarem a intentar pujar.
Han refet els objectius que hi havia establerts?
El primer que hem de fer ara és mantenir la categoria al més aviat possible i intentar que l'equip acabi amb bones sensacions. L'any que ve molts dels companys serem els mateixos, ens coneixerem i tindrem feina avançada. En resum, arreglar i acabar amb bon gust el curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)