3a divisió FEF

Cadascú a la seva

Tots a domicili. Mentre l'Olot i el Peralada continuen la dura pugna pel lideratge, el Palamós i la Jonquera intentaran sumar tres punts més cap al seu objectiu, més modest

La jornada 27 de tercera divisió disputarà avui el gruix dels partits amb quatre representants gironins entre els protagonistes (el Figueres va jugar ahir). Els objectius d'uns i altres són diferents, ja que mentre l'Olot i el Peralada no volen perdre pistonada en la seva particular lluita pel lideratge, el Palamós i la Jonquera tenen entre cella i cella fer un pas més que els acosti a la salvació. El que sí que uneix els quatre equips gironins aquesta jornada és que jugaran tots a camp contrari.

Sense marge d'error

La pugna entre l'Olot (1r amb 58 punts) i el Peralada (2n amb 54) per la primera posició continua apassionant. Pel que fa als olotins, aspiren a tornar al camí del triomf al camp del Cerdanyola (a les 12 h) després d'enllaçar dos empats que, combinats amb les dues victòries del Peralada, van escurçar la distància entre els uns i els altres a només quatre punts. “Més enllà d'intentar imposar el nostre estil, cal anar concentrats a nivell psicològic. El del Cerdanyola és un camp que, a priori, no ens va tan bé, i si no hi anem predisposats i amb bona actitud, patirem. Tot i no estar en un gran moment de joc, hem sumat els mateixos punts que en la primera volta i menys gols en contra, però buscarem solucions tàctiques”, explica l'entrenador de l'Olot, Ramon Calderé, que té el dubte d'Uri Santos i s'enfrontarà a un equip que la passada jornada va tallar una mala ratxa de quatre derrotes seguides amb un triomf al camp del Vilafranca (2-3).

Qui tampoc vol refiar-se gens ni mica és el Peralada, que té l'objectiu d'encadenar la tercera victòria al difícil camp del Terrassa (a les 17 h), cinquè classificat amb 41 punts. “Espero un bon partit de futbol, segurament som dos equips semblants que intentem jugar al mateix i que estem en bones dinàmiques [els vermells només han perdut 2 dels últims 14 enfrontaments]”, comenta Arnau Sala, a qui no li obsessiona la cursa pel lideratge: “Ens preocupa en certa manera, perquè si ens fixem molt en la part alta potser ens descuidem de la de sota. Primer volem assegurar la promoció d'ascens, i si després podem estar més amunt, molt millor.” El tècnic del Peralada, que tindrà les baixes dels lesionats David Serrano i Sergi Álamo, també es desfà en elogis cap al rival: “El Terrassa és un equipàs que puja fort en la taula, ara estan bé a les dues àrees i necessiten relativament poc per guanyar els partits.”

Mantenir la tranquil·litat

El Palamós, vuitè amb 35 punts, juga al camp del Castelldefels (a les 12 h) amb la moral alta després de l'última victòria contra el Granollers (1-0). Ara, però, els palamosins volen reaccionar a domicili, on acumulen tres derrotes. “Un dels punts destacats del Castelldefels és l'estratègia, i tenen jugadors que coneixem prou bé, com Javi Calvo i Javi Morales. Els Canyars és un camp difícil i l'afició sol estar molt a sobre. Estan forts moralment ja que venen d'aconseguir una victòria contra el Santfeliuenc”, comenta el tècnic Joan Mármol, que no podrà disposar de Barrera (sancionat) ni de Collell i Moha (lesionats). El Palamós s'enfrontarà a un rival que, tot i estar en descens, la setmana passada va tallar una ratxa de vuit partits sense vèncer.

Finalment, la Jonquera visita el feu del Sant Andreu (a les 12 h), un equip que ha guanyat quatre dels últims cinc partits i que ja és sisè. Els fronterers, tretzens amb 30 punts, intentaran donar la sorpresa i ampliar el marge respecte de la zona de descens, ara mateix a sis punts. “Hem de sumar i arribar com més aviat millor als 42-45 punts que ens donin la salvació. Ara ens toca jugar en un camp històric i contra un gran equip que està en una bona dinàmica, però nosaltres competim contra qualsevol i anem allà convençuts de lluitar pels tres punts”, diu l'entrenador, Axel Vizuete, que té el dubte de Toledo.

OLOT

Després de dos empats, els olotins volen tornar al camí del triomf a Cerdanyola (12 h)

PALAMÓS

L'equip de Joan Mármol visita el Castelldefels (12 h) disposat a reaccionar a fora

PERALADA

Els xampanyers aspiren a enllaçar la tercera victòria al difícil camp del Terrassa (17 h)

LA JONQUERA

Els fronterers volen ampliar el marge respecte al descens al feu del Sant Andreu (12 h)

ELS VESTIDORS

Ara ens toca jugar en un camp històric i contra un gran equip, però sabem competir contra qualsevol
Axel Vizuete
entrenador de la jonquera
El punt fort del Castelldefels és l'estratègia. A casa són un equip fort i l'afició està a sobre
Joan Mármol
entrenador del palamós
El Terrassa és un equipàs que puja fort en la taula. Ara estan bé a les dues àrees i amb poc guanyen
Arnau Sala
entrenador del peralada
El del Cerdanyola és un camp que, a priori, no ens va bé. Si no hi anem predisposats i amb actitud patirem
Ramon Calderé
entrenador de l'Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)