3a divisió FEF

futbol català

3a divisió

El Sant Andreu no falla i s'acosta a l'objectiu

En ratxa. Els quadribarrats aprofiten les concessions en defensa i la falta de recursos ofensius de la Jonquera per obtenir el triomf (2-0) i situar-se cinquens

sant andreu 2 la jonquera 0

SANT ANDREU:Priego, Llamas, Carroza, Noguera, Juanan, Alcover (Joel, 80'), Jorge, Arjona (Maru, 86'), David López (Luismi, 64'), Robert i Sekou.LA JONQUERA:Montero, Molina, Murga, Botxí, Pujol, Mamau (Fran Pérez, 80'), Brice, Pons, Marc Vilà, Feixas i Isma (Juanpi, 71').GOLS:1-0 (63') Sekou. 2-0 (73') Luismi.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:al local Alcover; i als visitants Mamau, Murga i Isma.PÚBLIC:Uns 800 espectadors.

El Sant Andreu va imposar-se amb claredat a la Jonquera (2-0) en fer valer en el segon temps el seu potencial ofensiu superior. Els empordanesos van tornar a evidenciar importants carències en atac i d'això se'n va saber aprofitar un conjunt en ratxa que referma la seva candidatura a entrar en les places de promoció.

El conjunt local va sortir amb força. El Sant Andreu va manar en els vint primers minuts, i només la manca de punteria va evitar que s'avancés després de les ocasions d'Alcover (5'), Jorge (6'), Noguera (13') i Arjona (14'). El conjunt gironí patia especialment per culpa de les incursions d'un actiu Robert Simón per la banda dreta.

Justament, un canvi tàctic –situar al lateral esquerre Mamau– va permetre aturar la sagnia de perill i igualar les tornes. El segon tram del primer temps va ser més igualat i amb menys ocasions. Botxi, amb una rematada de cap desviada, i Jorge, també amb un xut que no va anar entre els tres pals, van tenir al final ocasions de modificar el resultat.

L'inici del segon temps va ser simptomàtic del que vindria després. El Sant Andreu va agafar en calces la defensa visitant i Robert Simón va estar a punt de marcar el primer tot just en deu segons. El seu xut, però, va sortir desviat.

Era un pròleg d'un període de més domini local, amb més pilota i que tindria el seu premi en el 63', amb una bona passada filtrada de Jorge que Sekou, sol davant Montoro, va resoldre amb qualitat. Els jugadors visitants van reclamar un possible fora de joc que no acaba de veure's en les imatges televisives. Deu minuts després, i amb una Jonquera més oberta a la recerca de l'empat, Arjona va treure's de la màniga una altra assistència de luxe per deixar Luismi en l'un contra un amb el meta visitant, el qual va saber superar.

Amb el 2-0 en contra, la Jonquera va intentar estirar línies, però novament va evidenciar seriosos problemes en la creació de perill. Només Pujol, amb un xut des de fora l'àrea repel·lit pel travesser, es va aproximar a un 1-2 que ja no va arribar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)