Girona

futbol

girona

A una velocitat supersònica

Amb dotze victòries en els últims setze partits, el Girona és l'equip més en forma de tota la segona divisió A

Després de 27 jornades, té més punts que mai (52), fins i tot que el curs dels 82 punts

Ningú dels de dalt no afluixa, però tampoc ningú –ni el líder destacat, el Llevant– és capaç d'igualar la velocitat que porta el Girona des de fa setze jornades. La sèrie és de pell de gallina, amb dotze victòries, dos empats i només dues derrotes (38 punts de 48 possibles). I els que més s'hi acosten han sumat cinc punts menys: el Cadis, el Tenerife i el mateix Llevant.

Tot i que hi ha hagut poquíssimes ensopegades dels equips de la part alta –cap dels vuit primers ha perdut–, el Girona té més a prop el líder (s'ha situat a set punts del Llevant, que ahir no va passar de l'empat a Sevilla) que el tercer classificat (el Cadis i el Tenerife són els equips que més el pressionen, a vuit punts). Els de Machín es mantenen com l'equip més golejador (42 gols, quatre més que el Llevant i el Cadis), són el segon menys golejat (dotze partits amb la porteria a zero, vuit dels quals amb René sota els pals) i des d'aquesta jornada és l'equip amb millor diferència de gols (balanç de +20, al davant del Llevant, +19).

Tot i que la sèrie és magnífica, la millor ratxa de partits sense perdre és de només sis. Els de Machín, però, en tenen una altra de cinc i dues més de quatre, una de les quals és la que viu actualment després del triomf contra el Valladolid (2-1), l'empat a Almeria (0-0) i els triomfs contra el Mallorca (1-0) i a Miranda (0-2). Dissabte, els blanc-i-vermells posaran altre cop a prova la imbatibilitat de Montilivi –els gironins, el Tenerife i el Llevant són els únics que no han perdut a casa– contra un aspirant a tot com és el Getafe, que pot quedar descartat de la lluita per l'ascens directe.

El Girona, a més, transita a millor ritme que l'any dels 82 punts, quan va arribar a la jornada 27 amb 51 punts, un menys que ara.

Temporada 2008/09
37 punts
Temporada 2009/10
33 punts
Temporada 2010/11
42 punts
Temporada 2011/12
20 punts
Temporada 2012/13
45 punts
Temporada 2013/14
30 punts
Temporada 2014/15
51 punts
Temporada 2015/16
37 punts
Temporada 2016/17
52 punts

PER EMMARCAR

La sèrie de dotze triomfs, dos empats i dues derrotes ha suposat 38 punts de 48 possibles
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)