3a divisió FEF

El protagonista de la jornada

Especialista secundari

Kilian, habitual porter suplent, va aturar un penal i va ser decisiu en el triomf del Vilafranca

De juvenil ja havia destacat en els onze metres

Mentre Escabrós col·locava la pilota en el punt fatídic, Kilian ja sabia què havia de fer. El porter del Vilafranca només havia de repetir el mateix ritual que el va dur a aturar el penal de la victòria en el Torneig d'Històrics o a tenir una fiabilitat del 80% en el seu últim any de juvenil amb el Gavà des dels onze metres. Allà va ser decisiu aturant un penal a Aleñà contra el juvenil del Barça, i diumenge també ho va ser blocant el xut d'Uri Escabrós i convertint-se, amb aquella i més intervencions, en el gran protagonista de la necessària victòria penedesenca.

Els dubtes que havien generat els dos gols encaixats contra el Cerdanyola, després de substituir Miguel Ramos, van quedar en un no res quan Kilian Cañabate va reaccionar amb una aturada felina a un xut des del mig del camp. A partir d'aquí, no va parar de créixer dins del partit. “Les sensacions van ser molt bones. Estic molt content d'haver tingut minuts i em vaig veure molt bé”, admet Kilian, habitual suplent de Miguel Ramos que estarà absent les quatre jornades vinents per una lesió a l'espatlla. El jove porter, però, està disposat a aprofitar l'oportunitat; aquest curs havia disputat sis partits passant al davant de Ramos però va tornar a la banqueta. “L'Iván Moreno [tècnic de l'equip] sap gestionar bé els rols i donar les oportunitats quan convé”, diu el sentinella, que, tot i la seva joventut i que va ser suplent el curs passat, va decidir renovar amb el Vilafranca. “Ho vaig posar en una balança tot, i la confiança, el fet de continuar progressant i de veure'm amb cor de tenir minuts en aquest equip va pesar més que la resta”, explica el jove porter, que reconeix que ha de ser “pacient”: “Només he d'intentar aprofitar les oportunitats que vinguin.” I, de moment, amb la gran actuació de diumenge a Nou Barris, va pel bon camí.

Formació itinerant
Kilian va ser un producte de formació del Cornellà, on va fer el salt cap al Barça. En l'etapa juvenil, va anar a l'Europa, a la divisió d'honor, on no va gaudir d'oportunitats. D'allà va anar al Rubí i al Gavà, fins que el Vilafranca el va fitxar.
4/5
penals aturats
en el seu últim any de juvenil amb el Gavà, incloent-n'hi un de Carles Aleñà per assegurar la victòria contra el Barça.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)