2a divisió FEF

El punt no ajuda ningú

Situacions compromeses. El Cornellà i el Llagostera empaten un enfrontament en què els blaugrana van avançar-se en el primer temps i continuen immersos en dinàmiques preocupants

CORNELLÀ 1 LLAGOSTERA 1

CORNELLÀ:Marcos, Pere (Devesa, 61'), Ñoño, Borja, Aimar, David Garcia, Gómez, Pep Caballé (Abraham, 61'), Enric, Xavi Puerto i Ripoll (Ahmed, 76').LLAGOSTERA:Moragón, Javi Chica (Masó, 52'), Diego, Samu, Raúl Fuster, Vivi, Albarrán (Marc Martínez, 76'), Pitu, Gavilán, Rafa Jordà (Valentín, 69') i Marc Fernández.GOLS:0-1 (20') Pitu, de penal. 1-1 (85') Ahmed.ÀRBITRE:Escriche Guzmán.T.G.:als locals Pere, David Garcia, Enric, Abraham, i al tècnic, Jordi Roger; i als visitants Diego, Vivi i Manu Gavilán.PÚBLIC:Uns 750 espectadors.

El Cornellà i Llagostera van signar un empat que no ajuda cap dels dos equips, ja que els blaugrana cauen al descens directe i els del Baix Llobregat s'apropen, a poc a poc però a un ritme incessant, a l'abisme. El partit va començar sent ensopit, amb el Cornellà portant la iniciativa però sense crear perill. El Llagostera, per la seva banda, aguantava al darrere i esperava la seva oportunitat, conscient que en tindria alguna. D'aquesta manera anava passant el temps. La pilota corria però no es produïa cap xut entre els tres pals. Així es va desenvolupar el matx fins que, en el minut 19, Escriche Guzmán va sancionar amb la pena màxima una càrrega de Pere a Marc Fernández dins de l'àrea. Pitu, des dels onze metres va fer un xut ras i col·locat que va enganyar Marcos, i va avançar d'aquesta manera el quadre gironí.

La diana va donar ales als blaugrana, que per uns minuts van controlar el joc i la possessió. I és que al Cornellà li va costar sobreposar-se al cop del gol. De fet no va xutar a porta fins al minut 35, quan Enric va fer un gol que l'àrbitre va anul·lar per fora de joc. Immediatament va arribar una altra jugada polèmica, quan Gavilán va caure dins l'àrea després de driblar dos defensors i plantar-se davant Marcos. Ja a les acaballes del primer temps el Cornellà va posar a prova de nou la defensa visitant. Primer, amb un xut llunyà de Ñoño que va blocar Moragón i, després, amb una rematada d'Enric que va treure Diego in extremis.

La segona meitat va començar igual d'ensopida que la primera i tot feia indicar que el marcador ja no es mouria. Però l'entrada de Valentín per Rafa Jordà va fer que el Llagostera reculés i quedés durant massa temps tancat a la seva àrea, renunciant completament a l'atac. Va ser llavors quan el Cornellà va decidir posar setge a la porteria de Moragón i les ocasions van començar a arribar. El premi arribaria en el minut 85, quan Ahmed va rematar al fons de la porteria una centrada mil·limètrica d'Abraham des de la banda.

En línies generals hem estat molt superiors, tant en la primera part com en la segona
Jordi Roger
entrenador del cornellà
El resultat és just, perquè el Cornellà en la segona part ens ha pressionat fins que ha empatat