3a divisió FEF

futbol català

3a divisió

La directiva accepta la dimissió de Miquel Muñoz

3a divisió. El ja extècnic del Manlleu se'n va empès per la mala dinàmica

Miquel Muñoz i el Manlleu tornen a separar els seus camins. El tècnic va posar el càrrec a disposició de la junta directiva just després de la derrota (1-2) contra el Cerdanyola i ahir es va confirmar el relleu. El tècnic del filial, que aquest curs ha jugat a quarta catalana i ja ha aconseguit l'ascens de categoria, Albert Santanera, es farà càrrec del primer equip.

Muñoz encara es veia amb forces per continuar, però els resultats han acabat pesant. “El meu agraïment etern a una colla de jugadors fantàstics [...] que, malgrat haver navegat tot aquest temps sols, heu mostrat una actitud fantàstica”, va dir l'entrenador en el seu comiat. El torellonenc ha estat molt discutit pels mals resultats –4 punts dels darrers 24 possibles– i, especialment, en l'últim partit contra el Cerdanyola, quan va decidir afegir un central quan anava guanyant (0-1) i el seu equip va acabar caient derrotat amb dos gols al final. “Tampoc vull oblidar-me d'aquelles persones que s'han dedicat a posar pals a les rodes des del començament”, va expressar també en el comunicat, en el qual va criticar “gent que forma part del club” i alguns aficionats. El Manlleu, 18è amb 26 punts, és el tercer equip que canvia d'entrenador a mitja temporada després del Terrassa i l'Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)