2a divisió FEF

Batalles als dos pols

La jornada. Més enllà del Llagostera i el Gavà, avui també tenen un partit clau el Lleida, que rep l'Alcoià amb la fita d'acostar-se més al ‘play-off', i el Cornellà, que visita el Mestalla amb urgències

El Lleida i el Cornellà també juguen avui i tenen partits que s'entreveuen clau per als dos equips. Això sí, per dues raons ben diferents. Els del Segrià volen els tres punts perquè, si els aconsegueixen, seran, a totes passades, candidats a jugar el play-off d'ascens. Els del Baix Llobregat, en canvi, tenen una perspectiva oposada, ja que saben que una derrota els posaria en una situació difícil.

Després d'enllaçar sis victòries al Camp d'Esports, el Lleida tindrà avui un test d'altura contra l'Alcoià (18 h), que està batallant pel lideratge i és un bloc sòlid, amb el segell de l'extècnic blau Toni Seligrat. Més enllà de l'entrenador, també es retrobarà amb la seva vella parròquia l'excapità de l'equip Pau Bosch, que l'estiu passat va deixar l'entitat. “És un rival dur i rocós. Haurem de tallar-li tots els camins i després mirar d'aprofitar les ocasions que tinguem per obrir el marcador”, afirma respecte a l'Alcoià Gustavo Siviero.

Igual d'exigent és la cita que el Cornellà té a la mateixa hora al camp del València Mestalla, un altre dels grans candidats a l'ascens. “És un filial molt bo i haurem de ser seriosos com ho hem estat en els últims partits”, diu Jordi Roger, que ha recuperat Marc Caballé però encara té el dubte d'Enric.

LLEIDA
Alineació:
Campos, Rubio, Mikel, Andriu, Arnau, Noel, Valiente, Albisua, Casares, Nierga i Javi López.
Baixes:
Mia Guasch i Quintillà (lesionats).
CORNELLÀ
Alineació:
Marcos, Óscar Sierra, Aimar, Ñoño, Lucas, Pep Caballé, David Garcia, Marc Caballé, Xavi Puerto, Abraham i Ahmed.
Baixes:
Borja i Pere (sancionats).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)