2a divisió FEF

Al Cornellà se li esmuny el triomf en l'últim moment (90')

Poca acció. El Cornellà, sòlid durant tot el matx, concedeix una última ocasió decisiva

valència b 2 cornellà 1

VALÈNCIA MESTALLA:Sivera; Nacho Vidal, Zotko, Javi Jiménez, Lato; Gregorio (Sito, 46'), Quim Araujo, Eugeni (Cifu, 85'); Rafa Mir, Nacho Gil i Jordi Sánchez (Alberto Gil, 79').CORNELLÀ:Marcos, Sierra, Aimar, Edgar, Ñoño; David Garcia, Sergio Gómez; Pep Caballé, Xavi Puerto (Ripoll, 91'), Lucas (Ahmed, 73'); i Abraham (Pelegrín, 84').GOLS:1-0 (49') Jordi Sánchez. 1-1 (76') Ahmed. 2-1 (90') Nacho Gil.ÀRBITRE:Campos Salinas.T.G.:al local Vidal; als visitants Abraham, David Garcia, Sergio Gómez i Pep Caballé.PÚBLIC:Uns 600 espectadors a l'Antonio Puchades.COMENTARI:El Cornellà es manté en la zona mitjana de la taula després d'una derrota dolorosa, no tant per l'entitat del rival sinó per la circumstància, ja que va encaixar la diana de la derrota just abans de l'afegit. El conjunt de Jordi Roger va plantejar un partit defensiu en què no hi hagués gaires oportunitats de gol i, tot i que va anar durant molts minuts per darrere en el marcador arran de la diana de Jordi Sánchez en un gran xut només començar la segona meitat, Ahmed va aconseguir l'empat i el seu segon gol consecutiu en la lliga amb un xut creuat. En els últims minuts, sense que el filial del València tingués gaires ocasions, Nacho Gil va aprofitar una pilota a l'espai per batre Marcos i deixar els tres punts a casa.