2a divisió FEF

Més futbol que no pas premi

Superioritat local. L'Hospitalet no passa de l'empat i torna a la zona de descens tot i ser millor que el Vila-real B i sotmetre'l amb un futbol ofensiu

L'HOSPITALET 2 VILA-REAL B 2

L'HOSPITALET:Dani Mallo, Dani Fernández, Kevin, Selvas, Juste, Benji, Porcar, Samu, Teo, Salinas i Edipo (Higón, 80').VILA-REAL B:Cantero, Miguelón, Felipe, Juan Ibiza, Pau, Larrea, Ramiro, Mario, Lazo (Carlos Martínez, 84'), Anton (Carlos López, 63') i Leo Suárez (Raba, 88').GOLS:0-1 (21') Leo Suárez. 1-1 (35') Salinas. 1-2 (44') Leo Suárez. 2-2 (51') Salinas.ÀRBITRE:González Francés.T.G.:als locals Benji i Juste; als visitants Miguelón, Lazo, Franco Acosta i Felipe.PÚBLIC:Mig miler d'espectadors al Municipal de l'Hospitalet.

Amb el d'ahir ja són cinc els partits que l'Hospi encadena sense perdre però hi ha cops que al futbol, això no és suficient. Ni tan sols ser superior al rival. L'Hospi passarà la setmana en zona de descens després de fer un dels partits més brillants del curs en el capítol ofensiu, sotmetent el Vila-real B que va patir en defensa i que ho va confiar tot a les genialitats de Leo Suárez. Al final, repartiment de punts que no satisfà cap dels dos equips en sengles objectius.

Des dels primers compassos el partit s'advertia obert. Perdonaven els groguets i els riberencs amb opcions claríssimes de Lazo (3') i Edipo (5'). El filial groguet es va avançar al després que Leo Suárez trobés tot l'espai del món i una mica més per deixar anar un batzac des de 25 metres que entrava pel fons de l'escaire. La resposta de l'Hospi, ràpida, corria a càrrec d'Edipo, que va creuar massa el seu xut (27'). Més encertat va estar Salinas, que no va perdonar una errada defensiva del rival per plantar-se sol davant Cantero i batre'l (35'). Lluny que els ànims se serenessin, però, Leo Suárez va tornar a apel·lar a la seva màgia amb una magnífica acció personal que va tornar a besar la xarxa amb una precisa rematada (44').

Després de la represa, l'Hospi va intensificar el domini tot i les baixes amb què arribava al duel. Salinas perdonava una rematada franca al punt de penal (48'), però el davanter eivissenc no va fallar tres minuts després empatant el partit amb una rematada potent des de l'interior de la gran (51'). Tot i el control i la major arribada dels locals, a l'Hospi li va mancar definició per capgirar el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)