Elhadji, amb un altre doblet, suma una altra víctima

Decisiu. L'Ascó s'encalla contra el Cerdanyola amb dos gols del davanter mataroní

CERDANYOLA 2 ASCÓ 0

CERDANYOLA:Del Rio, Pitu, Cazorla, Aitor Pérez, Alex Alba (Iván Méndez, 84), Dani, Daisuke, Jota, Elhadji (Alan, 89), Molins i Collado (Aitor Torres, 74').ASCÓ:Sergi Fuertes, Pato, Héctor, Socias, Dani (Blasi, 70), Artur, Jean Marco (Peke, 58), Sergi Masqué, Osado, Jordi Martí i Guiu (Gerard, 78).GOLS:1-0 (21') Elhadji. 2-0 (67') Elhadji.ÀRBITRE:López Morente.T.G.:als locals Alex Alba, Dani Martí, Elhadji i Collado; al visitant Héctor.PÚBLIC:Uns 700 espectadors al municipal de les Fontetes.COMENTARI:Per segona setmana consecutiva, Elhadji va ser decisiu amb un doblet en la victòria del Cerdanyola, que s'allunya de les posicions de perill. L'Ascó va ser la nova víctima del davanter mataroní, que va ser oportú amb els seus gols perquè van arribar quan els riberencs se sentien més còmodes. Tant la primera com la segona meitat van tenir inicis calcats: domini visitant en els primers instants fins a l'aparició del golejador. En el minut 20, Elhadji va ser murri en interposar-se a un servei de porteria de Fuertes i fer el primer. I en el minut 67', l'atacant va batre Sergio avançant-se a la defensa de l'Ascó. Els de Castillejo ho havien intentat, sobretot després del descans, amb un xut d'Osado que va fregar el travesser, però el Cerdanyola també havia tingut accions perilloses, com un servei de Daiuske que va anar a parar al travesser.