futbol català

3a divisió

L'empat, útil per als dos aspirants a la promoció

Una part per a cadascú. El Sant Andreu, dominador del primer temps, i el Vilafranca, més actiu després del descans, sumen un punt que els reforça en la lluita pel tercer i el quart lloc

sant andreu 1 vilafranca 1

SANT ANDREU:Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Dalmau, Guerrero, Jorge, Arjona (Luismi, 78'), Sekou (Toro, 72'), Robert i David López (Juanan, 69).VILAFRANCA:Kilian, Medina, Russo, Fontanils, Via, Castillo (Triguero, 66'), Boira, Oribe, Josu (Guzmán, 78'), Jordi Oribe (Óscar, 63') i Aday.GOLS:1-0 (7') Arjona. 1-1 (73') Juanma, en pròpia porta.Àrbitre:Calle Martínez.T.G.:als locals Noguera, Dalmau, Sekou; als visitants Medina, Russo, Boira i Josu.T.V.:al local Marc Priego, quan era a la banqueta (32'), per vermella directa.PÚBLIC:Uns 1.200 espectadors al Narcís Sala.

El Sant Andreu i el Vilafranca van signar un just repartiment de punts que referma la seva aspiració a la fase d'ascens. Els del Penedès mantenen la diferència de punts amb els quadribarrats, que dimecres jugaran el partit pendent contra el Palamós.

El duel va tenir dues parts diferenciades, una per a cada equip. En el primer temps, el Sant Andreu va ser superior i va emmanillar el talent dels visitants, que gairebé no van crear perill. Els quadribarrats, a més, van marcar gairebé en la seva primera aproximació: Arjona no va perdonar una passada de la mort de Robert Simon. Poc després, Noguera, de cap, no va poder fer el segon gràcies a un atent Kilian.

El Sant Andreu no va saber transformar la seva superioritat en gaires ocasions i ho va pagar després del descans. I és que, en la segona meitat, el Vilafranca va sortir molt més fi i amb una fesomia molt més ofensiva. Segovia va salvar l'empat en un xut de Via (50') i Jordi Oribe i Medina no van encertar a rematar entre els tres pals (48' i 53'). Per la seva banda, el Sant Andreu va buscar fer mal al contraatac o a pilota aturada, i va tenir el segon en una falta que Guerrero no va poder rematar (70'). Finalment, el Vilafranca va trobar el premi en una jugada desafortunada del local Juanma, que es va introduir la pilota a la seva pròpia porteria en un intent de refús. En el tram final, el Sant Andreu va buscar el segon i Luismi el va tenir gairebé amb el temps complert, però la seva rematada va sortir per sobre el travesser.

A la primera meitat hem estat superiors i després s'ha igualat, però podríem haver guanyat