2a divisió FEF

Cada cop més a prop de l'abisme

Esforç estèril. El Prat va tenir alguna ocasió per empatar tot i jugar amb deu gairebé tot el segon temps, però després d'una nova derrota les opcions de permanència es redueixen

vila-real b 2 EL prat 1

VILA-REAL B:Cantero, Miguelón, Peris, Marcos Mauro, Pau, Larrea, Leo Suárez, Ramiro (Raba, 74'), Cantalapiedra (Antón, 90'), Carlos Martínez i Mario (Fran Acosta, 80').EL PRAT:Toni Texeira, Oriol Dot, Barnils, Aitor Lario, Ricarte, Prior, Putxi, Padilla (Xavi Pluvins, 77'), Nacho del Moral, Fran Piera i Poves (Ignacio, 82').GOLS:1-0 (1') Leo Suárez. 1-1 (31') Padilla. 2-1 (63') Lario, en pròpia porteria.ÀRBITRE:Usón Rosel.T.G.:als locals Carlos Martínez, Miguelón i Mario; i als visitants Nacho del Moral, Fran Piera, Aitor Lario i Xavi Pluvins.T.V.:per doble amonestació al visitant Ricarte (50').

El Prat segueix sense trobar la manera de sortir del pou. I això que a Vila-real els de Pedro Dólera van fer un partit molt seriós a pesar de tots els contratemps: els potablava van haver de fer front a una diana de Leo Suárez en el minut 1, l'expulsió de Ricarte en l'inici de la segona i un gol en pròpia porteria.

Ni temps per assentar-se sobre el terreny de joc va tenir el Prat, que va veure com en la primera acció, Leo Suárez va inaugurar el marcador després d'una centrada de Cantalapiedra. Cinc minuts després, Mario va tenir una bona ocasió de fer el 2-0, però a poc a poc els del Baix Llobregat van anar guanyant metres i, en el 31', Padilla va fer l'empat després d'una bona passada de Fran Piera. Amb l'1-1, el local Carlos Martínez va tenir una gran ocasió, i just després del descans va ser Cantalapiedra qui ho va provar. Però la gran estocada la va rebre el Prat en forma de segona targeta groga a Ricarte (50'). Aleshores, el filial groguet va passar a controlar totalment la pilota i després d'una rematada de Mario al travesser, en una jugada de mala fortuna, Aitor Lario va fer el 2-1 en pròpia porteria (63'). Sense res a perdre el Prat va mirar d'estirar línies i hauria pogut trobar el premi amb un potent xut al pal de Pluvins (81').