3a divisió FEF

L'Ascó continua encallat

3a divisió. L'equip de Castillejo, amb poca fluïdesa i oportunitats

ASCÓ 0 MUNTANYESA 0

ASCÓ:Sergio López, Josep Ramon, Socias, Argilaga, Artur, Peke, Masqué, Osado (Blasi, 87'), Jordi Martí, Guiu (Jonatan Toledo, 63').MUNTANYESA:Tato, Joshua. Uri, Alberto, Santos, Ruben, Pau (Álvaro, 80'), Edu, Dani (Toni Perez, 69'); Pedro García, Diego (Joel, 40').ÀRBITRE:Jarit Mesa.T.G.:al local Josep Ramon; al visitant Pedro Garcia.PÚBLIC:Uns 215 espectadors al municipal d'Ascó.

L'Ascó va perdre el privilegi del quart lloc a causa de l'empat a casa, que suposa el quart partit seguit sense perdre. Els de Castillejo van jugar a ràfegues i van disposar de poques ocasions contra una Muntanyesa que agafa aire en la lluita per la salvació.

En la primera part, l'Ascó va dominar però no va crear oportunitats clares. Guiu ho va intentar amb un cop de cap dins l'àrea però Tato va intervenir. Poc després, Masqué ho va provar amb un xut que també va trobar la resposta del sentinella visitant.

En el segon temps, l'equip de Castillejo es va estirar més però va topar contra una defensa fèrria. La Muntanyesa també estar a punt d'avançar-se amb un xut que va anar al travesser. Tot i això, va ser un monòleg de l'equip local, que tampoc va tenir la fluïdesa necessària per arribar amb claredat a l'àrea barcelonina. Malgrat tot, Jonathan Toledo i Masqué van tenir dues últimes ocasions sense èxit per a l'equip riberenc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)