2a divisió FEF

La final de cada setmana

2a divisió B. El Llagostera (14è) està preparat per tornar a afrontar un partit crucial com a local contra un altre rival directe com el Sabadell (13è)

Que la salvació de categoria del Llagostera passa per sumar el màxim de punts al Palamós-Costa Brava és una afirmació que no sorprèn ningú. Si bé tots els equips de la categoria solen ser més forts i sòlids com a locals, el Llagostera (14è), a més de ser-ho, rebrà quatre rivals directes en la lluita per la permanència al seu propi estadi –el Sabadell (13è), el Llevant Atlètic (18è), l'Eldenc (20è) i el Prat (19è)–, quatre bones oportunitats per sumar punts i fer-ne restar als seus contrincants: “Segurament no ens caldran tots els punts a casa. Tenim cinc partits a Palamós i tres a fora, som els únics de la part baixa que tenim els enfrontaments repartits així. A més, quatre són contra rivals directes. Queden punts per jugar i tots els partits seran igual d'importants. Només pensem en el proper que hem de jugar, a Palamós contra el Sabadell”, diu el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, que hi afegeix: “Només tenim al cap el pensament de guanyar. Esperem que vingui molta gent a ajudar-nos.”

Bon record de l'anada

El 2 de novembre passat, el Llagostera va aconseguir l'última victòria lluny de casa a la Nova Creu Alta contra el Sabadell (0-3). Aquell va ser el millor matx global que van fer a domicili els gironins, que actualment acumulen deu partits sense aconseguir-hi els tres punts. Tant els arlequinats com els llagosterencs han canviat força cares després d'una volta de lliga: “El Sabadell és un bon equip. Guardem bon record del partit a la Nova Creu Alta però no tindrà res a veure, ja que hi ha hagut canvis en tots dos bàndols. Tenen un tècnic nou que ha aportat idees noves i que les està treballant bé. Ara són consistents i un rival complicat de batre”, analitza el tècnic del Llagostera, que té bones paraules per a l'exjugador blaugrana Jordi López, ara al Sabadell: “Sempre fa il·lusió que ens visiti qui va ser el nostre capità i un amic del club des de fa anys”, sentencia Alsina.

LES REACCIONS

Queden punts per jugar i tots els partits seran importants. Només pensem en el proper que hem de jugar, a Palamós contra el Sabadell
No tindrà res a veure amb el partit d'anada. Ara són un equip consistent i complicat de batre
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

Colorado i Pablo, baixa; Pitu, dubte

Per afrontar el vital matx contra el Sabadell, Oriol Alsina no podrà comptar amb tres jugadors. A més del lesionat Jon Ander, Álex Colorado continua amb molèsties al turmell i es manté apartat del grup fent exercicis de recuperació. Pablo Sánchez encara espera els resultats de les proves mèdiques però no arribarà a temps per una lesió al soli. Qui podria tenir alguna opció és Pitu Comadevall. El saltenc es va fer una microruptura al Miniestadi i entre avui i demà decidirà si força la màquina per disputar el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)