2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Oliva rescata un punt al límit

Empat en l'afegit. El Badalona i el Cornellà signen les taules en un matx intens i controlat pels locals, en què els del Baix Llobregat van avançar-se gràcies a un golàs de Pep Caballé

badalona 1 CORNELLÀ 1

BADALONA:Morales, Moyano, Fran Grima (Iván Agudo, 64'), Aleix Coch, Musa, Sergio Maestre, Bruno Vinicius, Indiano (Moha, 74'), Sandro, Victor García (Iván Guzman, 67') i Oliva.CORNELLÀ:Marcos, Aimar, Ñoño, Édgar, Óscar Sierra, David García, Pere Martínez (Lucas, 62'), Pep Caballé, Sergio Gómez, Xavi Puerto (Marc Caballé, 75') i Abraham (Eric, 51').GOLS:0-1 (60') Pep Caballé. 1-1 (93') Gerard Oliva.ÀRBITRE:Fernández Vidal.T.G.:als visitants Abraham i Gómez.PÚBLIC:Uns 200 espectadors.

El Badalona i el Cornellà van sumar la mateixa quantitat de punts des de dues vies ben diferents. Els de casa, acaparant el control de la pilota, i els visitants, amb contenció al darrere i verticalitat al davant. Val a dir, això sí, que, tot i el domini dels del Barcelonès en el primer temps, no hi va haver concreció. Als de Manolo González, que esperaven amb paciència desgastar el rival, els costava Déu i ajuda arribar a l'àrea de Marcos. La bona tasca defensiva del Cornellà, això sí, també hi va tenir molt a veure. Tot plegat va fer que en el primer temps no hi hagués cap aproximació clara de perill.

Si en la primera part el matx va ser molt ensopit, després de la represa la història es va animar una mica. Bruno, de fet, va posar a prova Marcos en el 47', però el porter visitant –referent del Badalona fins fa dos cursos– va respondre amb encert. La rèplica del Cornellà va ser més contundent, ja que els del Baix Llobregat van obrir la llauna. Pep Caballé, que va protagonitzar una exhibició de recursos, va celebrar la seva renovació amb el club verd de la millor manera. En una acció directa, el migcampista de Ripoll va engaltar una centrada i va enviar la pilota a l'escaire, fora de l'abast de Morales. Un golàs per treure's el barret que feia vàlida l'aposta dels visitants.

Operació de setge

El 0-1 va ferir el Badalona i Manolo González no va trigar a reaccionar, ja que va anar fent entrar jugadors ofensius amb el pas dels minuts. Els escapulats van posar setge a la porteria de Marcos i van disposar d'un grapat d'ocasions. Val a dir, això sí, que el Cornellà gairebé sentencia el partit en un contraatac que Enric no va poder culminar. En aquest context, el gran protagonista de l'enfrontament va ser el porter visitant, que va salvar un grapat d'arribades clares dels badalonins. Les arribades de Bruno, Moha, Sandro i Iván Agudo van acabar en no res. La insistència, en tot cas, va trobar recompensa en el darrer instant. Ja ben entrat el temps afegit, el pitxitxi del Badalona, Gerard Oliva, va fer un gol d'oportunista. La pilota va topar amb ell després d'una sèrie de rebots i va acabar al fons de la xarxa. L'empat va ser definitiu, si bé just després de l'1-1 Lucas Gafarot va tenir una ocasió immillorable, però va veure com la rematada marxava massa desviada.

Tres equips s'apropen a la zona d'ascens

La jornada d'aquest cap de setmana té un gran vencedor a la part alta: el Barça B, que es distancia dels tres perseguidors que tenia en places de ‘play-off', ja que cap d'ells ha guanyat. De fet, amb l'empat d'ahir, el Badalona escurça un punt respecte a l'Alcoià i el València Mestalla, si bé veu com tres perseguidors que tenia més per sota s'apropen. Es tracta del Vila-real B, el Lleida i l'Atlètic Balears, que van guanyar. El filial groguet és a 5 punts, mentre els altres dos estan 6 punts per sota, com l'Hèrcules.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)