3a divisió FEF

futbol català

3a divisió

Deixant la feina per a demà

Empat a res. L'Europa i el Cerdanyola perden l'ocasió de lligar la permanència

EUroPa 0 cerdanyola 0

EUROPA:Fer, Joel, Denis Coch, Alberto, Canelada (Javi Iglesias, 65'), Uri González, Fran Bea, Campoy, Abel Rita, Civil i Dani Pujol.CERDANYOLA:Del Rio, Àlex Torres, Cazorla, Aitor Pérez (Jonathan Collado, 58'), Àlex Alba, Juli, Pitu (Aitor Torres, 83'), Dani Martí, Elhadji, Jota (Oriol Molins, 73') i Daisuke.ÀRBITRE:Brull Acerete.T.G.:als visitants Juli, Dani Martí, Oriol Molins, Àlex Torres i Cazorla.PÚBLIC:uns 450 espectadors al Nou Sardenya.

Ni l'Europa ni el Cerdanyola aconsegueixen sortir de la zona de perill pel possible descens per compensació i, quan hi ha en joc divuit punts, hauran de seguir remant per certificar una permanència cada setmana més cara. El Nou Sardenya va ser l'escenari d'un partit fred, ple d'imprecisions i en què els dos conjunts va semblar que tenien més a perdre que no pas a guanyar.

Ni graciencs ni vallesans van ser capaços de generar grans accions de perill a les àrees durant la primera part, excepte un xut de Campoy frontal fàcil per a Del Rio.

En el segon temps, el ritme va pujar lleugerament, però no el punt suficient per crear accions de perill real. El Cerdanyola va tenir la més clara a les botes de Daisuke, però Uri va arribar providencial. Amb l'ensurt, l'Europa va mostrar una tímida reacció i es va acostar a la porteria vallesana en tres ocasions. En el tram final, l'Europa va tenir dues jugades perilloses, però no les va encertar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)