futbol català

3a divisió

El Vilafranca es recupera apallissant el Sabadell

Sense pal·liatius. El degà penedesenc agafa distància sobre el quart classificat gràcies a un triomf incontestable contra el filial arlequinat

VILAFRANCA 4 SABADELL B 0

VILAFRANCA:Kilian, Guti, Russo, Fontanils, Via (Duran, 67'), Medina (Guzmán, 46'), Boira, Josu (Sergi Escofet, 77'), Oribe, Jordi i Aday.SABADELL B:Aitor Embela, Sergio, Gonzalo, Tino Mendoza (Eric Pujol, 63'), Guillem Pujol, Víctor, Jose, Lledó, Ñito, Montero (Sarmiento, 59') i Aliaga (Monells, 54').GOLS:1-0 (7') Jordi. 2-0 (48') Josu. 3-0 (61') Josu. 4-0 (76') Aday.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:als locals Russo, Medina, Oribe i Josu; als visitants Gonzalo, Tino i Lledó.PÚBLIC:600 espectadors al municipal de Vilafranca, en la presentació del futbol base del degà penedesenc.

El Vilafranca va obtenir una plàcida victòria contra el Sabadell B que polaritza les tendències classificatòries dels dos conjunts. L'equip d'Iván Moreno es recupera de la derrota de la setmana passada a Palamós aïllant-se en la tercera posició tot i que sense ampliar distàncies sobre el cinquè classificat. D'altra banda, el filial arlequinat, en ple Tormalet –la propera jornada rep l'Olot a l'Olímpia–, encadena la segona derrota consecutiva i es manté en la zona vermella de la classificació.

Després d'uns primers minuts prometedors, l'equip d'Ignasi Senabre es va esfondrar a partir de la diana inicial de Jordi Oribe. Aday va recuperar la pilota en zona perillosa i li va donar el gol fet a l'atacant cedit pel Reus. El Sabadell B no va inquietar Kilian en tot el partit més enllà d'algun xut llunyà sense perill i en el segon temps va veure com el marcador s'anava engreixant. Només de tornar del descans, Josu va fer el segon aprofitant una passada d'Oribe i poc després, el gracienc va fer el doblet beneficiant-se d'una gran acció col·lectiva amb una conducció de Guti. Finalment, Aday va arrodonir la golejada vilafranquina ampliant distàncies gràcies a una jugada d'oportunisme d'Aday.