2a divisió b

Tranquil·litat i frustració

Contrastos. El Cornellà encarrila la permanència després d'imposar-se clarament al Lleida, que reacciona massa tard i diu gairebé adéu al ‘play-off'

cornellà 3 lleida 2

CORNELLÀ:Marcos, Aimar, Ñoño, Edgar, Sierra, David García (Marc Caballé, 82'), Gómez, Pep Caballé, Enric, Ahmed (Ripollm, 68') i Lucas (Devesa, 74').LLEIDA ESPORTIU:Campos, Óscar Rubio, Toño, Fernández, Andriu, Valiente, Casares (Borda, 64'), Miki Muñoz (Cristian Gómez, 53'), Nierga, Javi López i Arnau (Doncel, 53').GOLS:: 1-0 (15') Pep Caballé. 2-0 (52') Enric. 3-0 (61') Ahmed. 3-1 (80') Doncel. 3-2 (89') Cristian Gómez, de penal.ÀRBITRE:García Martín.T.G.:als locals Gómez, Sierra i Ñoño; i als visitants Mikel Fernández i Cristian Gómez.PÚBLIC:Uns 600 espectadors.

Resultat enganyós el viscut ahir a Cornellà, on els verds van poder golejar un Lleida que es va refer els últims 10 minuts i va arribar a fregar l'empat. El primer gol va arribar en el minut 15, quan Pep Caballé va avançar els verds amb una jugada de laboratori made in Cornellà traient petroli d'una falta aparentment inofensiva. Llançament llarg de Ñoño des del lateral de camp propi cap a Enric, que arrossegant la defensa va fer l'estàtua i habilitar el noi de Ripoll per batre Campos amb una rematada imparable a boca de canó.

Els de la Terra Ferma també van voler dir-hi la seva amb una centrada d'Óscar Rubio que Valiente va rematar des del punt de penal al centre de la porteria, on Marcos, ben col·locat, va blocar sense problemes. En el minut 35, l'àrbitre es va erigir com a protagonista en invalidar, a instàncies de l'assistent, una rematada de cap d'Enric que ja havia superat per alt la porteria rival. Els blaus van tornar a tenir l'empat en una rematada des de terra de Nierga, però Marcos va intervenir de nou amb encert.

El partit va embogir en el segon temps. Una errada defensiva del Lleida va deixar Enric sol contra el porter, en una jugada on el pitxitxi cornellanenc no va perdonar davant la sortida de Campos. Enmig de la pluja, la sort va tornar a aliar-se amb els verds quan una pilota refusada pel porter lleidatà va deixar sol Ahmed, que a pler va fer el 3-0. Els blaus estaven desubicats i les millors ocasions duien el segell d'Enric, que es va poder fer un fart de fer gols. Però el partit, que semblava guanyat, se li va descontrolar a l'equip de Jordi Roger. Primer va ser Doncel qui en una jugada personal va batre Marcos en el minut 80. I, quan el partit ja enfilava el 89', un penal absurd de Ñoño va donar a Cristian Gómez la possibilitat d'escurçar diferències i viure un final d'infart. Dit i fet. Gol del Lleida i quatre minuts d'afegit en què els de la Terra Ferma van tenir l'última ocasió amb un xut llunyà de Borda que va sortir fregant el pal. Els blaus, amb tot, van ensopegar i veuen com jugar el play-off esdevé una quimera.

Hem fet un gran partit i gairebé podem dir que l'any vinent el Cornellà serà a segona B
Jordi Roger
ENTRENADOR DEL CORNELLÀ
Ha estat una derrota molt dura, ja que hem fet el pitjor partit en el pitjor moment