futbol català

3a divisió

Els errors defensius mutilen la reacció del Manlleu

Empat en el tram final. Els osonencs mereixen més contra un Granollers batallador però s'acaben conformant amb un empat que no els treu de la zona de descens

manlleu 3 granollers 3

MANLLEU:David Aroca, Ot, Mate, Canal, Aumatell, Seuma, Cristian (Balagué, 69'), Manu, Fredi, Marc García i Pol Coll.GRANOLLERS:Colchero, Fran Fuentes, Javi González, Bellavista, Valls, Ramon Suárez, Carrillo (Alejandro, 67'), Cristian (Font, 79'), Javi Sánchez, Joel Brey (Àlex Gil, 84') i Español.GOLS:1-0 (8') Mate. 1-1 (11') Joel Brey. 1-2 (13') Español. 2-2 (25') Aumatell. 2-3 (26) Fran Fuentes. 3-3 (78') Fredi.ÀRBITRE:Rodríguez Enrique.T.G.al local Ot, Marc García i Seuma i als visitants Fran Fuetnes, Alejandro, Suárez i Valls.PÚBLIC:Uns 600 espectadors al Municipal de Manlleu.

El Manlleu va merèixer més però es va haver de conformar amb un punt que no els fa ser menys pobres. El conjunt osonenc, encara en zona de descens, va desaprofitar l'oportunitat d'obtenir punts contra un rival de la part mitjana que va fent passes per assegurar-se la permanència però encara no la té assegurada.

Mate va inaugurar el marcador abans del minut 10, però l'alegria local va quedar en no res perquè al cap de cinc minuts el Granollers va capgirar el resultat amb gols de Joel Brey, rematant tot sol, i Español, amb una volea sense oposició. Si els vallesans van marcar en les dues primeres arribades, els osonencs, en canvi, el gol de l'empat se'ls resistia, com en una rematada d'Aumatell que la defensa visitant va treure de la línia de gol. El manlleuenc, però, es va refer al cap d'un minut amb un gol aprofitant una centrada de Mate. Però altre cop hi va haver un altre revés per als locals, ja que en la jugada següent el Granollers va tornar a aprofitar les concessions defensives, en aquest cas del porter Aroca, que va intentar blocar una pilota i la va enviar al fons de la seva porteria.

Intensitat sense gols

En el segon temps, el matx va continuar amb la mateixa tònica d'intensitat però sense gols. Si hi va haver un equip que va monopolitzar les oportunitats va ser el Manlleu, ja que els de Càmara es van tancar al seu camp. Pol Coll, amb el cap, va fer una rematada desviada en la primera jugada de perill del segon temps. De seguida, Fredi va fer un xut desviat vorejant el pal i, poc després, Seuma ho va provar de lluny. Aumatell va estar a punt de convertir un doblet, però la defensa li va tornar a treure la pilota a la línia. De tant d'insistir, el Manlleu va trobar el premi de l'empat amb un xut imparable de Fredi. Els de Santanera encara van tenir dues ocasions més, d'Ot i d'Aumatell, però el resultat ja no va variar.