2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

El Cornellà enfonsa l'Hospi

2a divisió B. Un gol d'Abraham dona la salvació al Cornellà i deixa molt tocats els riberencs en la zona vermella de la taula

l'hospitalet 1 cornellà 2

L'HOSPITALET:Oliveros, Dani Fernández, Marc Castell (Edipo, 49'), Cifuentes, Juste, Benji, Higón, Samu (Porcar, 49'), Rubio (Fabiani, 68'), Salinas i Teo.CORNELLÀ:Marcos, Pere, Ñoño, Édgar (Borja, 70'), Sierra, David Garcia, Gómez, Pep Caballé, Lucas (Marc Caballé, 68'), Ahmed (Abraham, 33') i Enric.GOLS:0-1 (35') Enric. 1-1 (68') Salinas. 1-2 (88') Abraham.ÀRBITRE:Álvarez Fernández.T.G.:als locals Castells, Benji, Cifuentes; i al visitant Sierra.PÚBLIC:Uns 350 espectadors a l'estadi de futbol de l'Hospitalet.

El Cornellà va apel·lar a l'efectivitat per endur-se un partit que li dona l'anhelada xifra dels 45 punts, és a dir, la virtual salvació. En canvi, els riberencs van perdre un important partit a casa perquè no tallen la ratxa de derrotes –ja en són quatre de seguides– i continuen enfonsats en la zona de descens a tercera divisió.

Els riberencs van notar les urgències i en un primer temps amb poca acció en les dues àrees, Enric va inaugurar el marcador amb un xut sense angle a la sortida d'un córner. Només amb el gol en contra, els locals van reaccionar per mitjà d'una doble ocasió en què Salinas va estavellar un xut a la fusta des de la frontal i en l'acció consecutiva, Benji va servir un obús que Marcos va enviar a córner. El Cornellà hauria pogut ampliar la diferència amb un lliure directe que va sortir per sobre del travesser.

Reacció

Després de la represa, el domini dels riberencs es va intensificar tot i que sense ocasions clares. Amb tot, Salinas va establir l'empat connectant amb el cap una centrada des de la banda dreta (68'). A partir d'aquí, l'Hospitalet no va renunciar a la victòria però va ser el Cornellà qui va aprofitar els seus contraatacs: Abraham (88') amb un gran eslàlom dins de l'àrea va batre Ontiveros pel pal curt i va deixar sense alè el conjunt riberenc, que va quedar estabornit en els últims instants.

ELS VESTIDORS

L'equip ha quedat molt tocat perquè ha fet un gran esforç. El resultat ha estat injust
Jordi Gibert
entrenador de l'hospitalet
Tot i fer un dels pitjors últims partits de la temporada, hem aconseguit segellar la salvació
Jordi Roger
entrenador del cornellà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)