2a divisió FEF

El Prat no pot allargar més l'espera per tornar a vèncer

Partit avançat. Els potablava s'enfronten al Cornellà (20.30 h) amb molta necessitat

L'únic partit avançat a dijous del grup 3 de la segona B és el que disputaran al municipal de Cornellà (20.30 h) el conjunt local i el Prat. Els potablava (dinovens, 31 punts) encara confien en la salvació, tot i les grans distàncies, però necessiten reconduir la mala ratxa per, almenys, aspirar al play-out. “L'equip està fotut. Hem intentat moltes coses i tot ens surt al revés. Ara l'important és mantenir la calma, no capficar-nos amb la situació i mirar de competir tan bé com puguem”, diu Dólera, que té les baixes de Bessone, Ignacio, Dot i Piera. El Cornellà (onzè, 45 punts) arriba al partit amb la feina feta respecte a la salvació però amb obligacions respecte a la copa. “Hem gaudit molt jugant-la i tornar-la a disputar seria molt bonic”, reconeix el tècnic, Jordi Roger, que tindrà tota la plantilla disponible.

L'altre partit avançat és el que disputarà el Llagostera (quinzè, 38 punts) contra l'Eldenc (cuer, 14 punts) demà (18 h). “Tots els partits seran complicats, però el de l'Eldenc em fa por, perquè és un partit trampa”, admet Oriol Alsina, que no pot disposar de Chica, Colorado, Pablo Sánchez i Jon Ander.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)