Futbol

Tercera divisió

La Pobla recorre a l'efectivitat

Sense pressió. El filial grana, ja salvat i sense opcions de ‘play-off', va saber aprofitar molt millor les ocasions contra un Castelldefels necessitat

POBLA DE MAF. 3 CASTELLDEFELS 0

POBLA DE MAFUMET:Perales, Pol, Roger, Ruxi, De Nova, Adrián, Facu, Rayco (Jesús, 78'), Riki (Ivan Vidal, 57'), Gil i Brugui (Rodrigo, 57').CASTELLDEFELS:Manu Martín, Marc Martínez, Javi Calvo (Carlos García, 46'), Alegre, Javi Morales, Joan Inés, Jordi Cano, Jaume (Cabré, 79'), Sergi Moreno, Òscar i Toti (Isaac Maldonado, 62').GOLS:1-0 (26') Rayco. 2-0 (84') Rodrigo. 3-0 (88') Ivan Vidal.ÀRBITRE:Bertomeu Garcia.T.G.:als locals Brugui i Ruxi.PÚBLIC:Uns 200 espectadors

Després de cinc partits sense aconseguir la victòria, a la Pobla li va provar el canvi de camp –el partit es va disputar a les instal·lacions esportives del Nàstic– i va superar amb contundència un Castelldefels molt més necessitat. Els de Miki Carrillo continuen fora del descens, però van perdre una bona oportunitat d'allunyar-se'n.

De fet, els mariners van sortir millor en els primers minuts, dominant i gaudint de les primeres aproximacions. Però els qui van colpejar primer van ser els locals. Primer, Brugui va avisar amb una falta directa i, uns minuts després, Rayco va aprofitar una mala sortida de Manu Martín per marcar a plaer (25'). El gol va ser un cop dur per al Castelldefels, que va desaparèixer del terreny de joc, amb un conjunt grana que no ho va saber aprofitar. En la represa, però, els grocs van sortir amb una marxa més i ho van provar en accions a pilota aturada; la més clara, una rematada desviada de Jaume després d'un córner servit per Toti (60'). Poc després la va tenir Sergi Moreno, però el seu xut va marxar fregant el pal. En el 75', en una jugada fortuïta, Carlos García es va fer un fort cop al cap –tot i que va acabar el partit, en finalitzar el matx va ser traslladat a un hospital– i aquí es va acabar el Castelldefels. En quatre minuts, Rodrigo i Ivan Vidal (84' i 88') van sentenciar.