2a divisió FEF

El Prat posa fi al malson a fora de casa

Respiren. Els potablava assoleixen momentàniament la posició de promoció de descens gràcies al primer triomf a domicili des de la jornada 10

cornellà 1 prat 2

CORNELLÀ:Marcos, Aimar, Ñoño, Edgar, Sierra, David (Marc Caballé, 57'), Gómez, Pep Caballé (Puerto, 46'), Enric, Lucas (Ripoll, 68') i Abraham.PRAT:Toni, Adri, Roger, Lario, Ricarte, Putxi, Fran Piera (Pluvins, 25'), Padilla, Óscar Muñoz (Etamané, 82'), Poves i del Moral (Prior, 76').GOLS:0-1 (29') Del Moral. 0-2 (83') Óscar Muñoz. 1-2 (90') Enric.ÀRBITRE:Martínez Santos.T.G.:al locals Caballé.PÚBLIC:Mig miler d'espectadors al Municipal de Cornellà.

El Prat va posar fi dijous a una mala ratxa eterna (des de la jornada 10) a fora de casa i va aconseguir un triomf valuós en la seva lluita per la salvació. Els de Dólera van superar el Cornellà en un partit tàctic que es va desencallar gràcies a la diana de Nacho del Moral, aprofitant un refús de Marcos.

En el segon temps, el Cornellà va gaudir de bons moments però no ho va concretar amb ocasions fins que Óscar Muñoz va sentenciar el partit engaltant una fuetada des de fora de l'àrea. Ja al final, un penal de Lario a Ripoll va permetre a Enric Gallego maquillar el resultat final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)