2a divisió FEF

“Sabíem que ens costaria”

Oriol Alsina. Entrenador del Llagostera

Alleugerit però visiblement contrariat, Oriol Alsina va atendre els mitjans de comunicació minuts després de confirmar-se la victòria del seu equip contra l'Eldenc. “Ja vaig avisar que seria el partit més complicat dels que ens queden. Han vingut a tancar-se en defensa de cinc i no fer un gol aviat ens ha complicat el desenvolupament del matx. A més, no hem tingut un dia afortunat, molt lluny dels darrers partits”, valorava l'entrenador del Llagostera. Oriol Alsina va insistir que el joc visitant no havia estat ben interpretat pels seus futbolistes: “El més important, per damunt de tot, han estat els tres punts. Sabíem que ens costaria ja que no marcàvem, l'altre equip no juga a res, hi ha hagut moltes interrupcions i no hem entrat en el partit.”

Alsina va reconèixer que la jugada del penal aturat per Jose Moragón havia estat clau en el matx i havia evitat haver de remuntar i entrar en una espiral de nervis perillosa. “Moragón ha estat el millor de l'equip. És un porter amb experiència, un home de la confiança del cos tècnic i l'ha parat bé. A més, en la jugada del refús s'hi ha jugat la cara i ha estat valent. Qui sap si amb l'hipotètic 0-1 l'equip hauria aplicat un punt més d'intensitat i ens hauríem despertat abans”, analitzava el tècnic d'Arenys de Mar, que tot i saber que el seu equip suma 41 punts i es troba momentàniament vuit punts per sobre del descens directe amb set de marge respecte a la promoció de permanència sentenciava: “No he fet mai càlculs i ara tampoc en faré. Fa tres partits que no perdem i només hem perdut un cop en les últimes set jornades [al camp del Barça B, el líder], això és el millor de tot.”

EL CONTRATEMPS

“El fet de no marcar aviat ha fet que se'ns compliqués molt l'enfrontament”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)