3a divisió FEF

El protagonista de la jornada a 3a divisió

Carregat de confiança

L'atacant va ser clau per aconseguir la victòria decisiva del Vilassar, que li dona la permanència virtual

Soufiane va signar un trio de gols per segona vegada en dos anys amb el Vilassar, l'equip que el va rescatar de la segona i la tercera catalana

Cada vegada més equips de tercera divisió i primera catalana aposten per descobrir jugadors de l'última i la penúltima categories del futbol català. S'hi amaguen jugadors amb una desimboltura accentuada, allunyats de l'aprenentatge tàctic de les escoles de futbol i forjats en la lluita aferrissada del tu a tu. Indisciplinats però amb carrer, els entrenadors els odien i els estimen a parts iguals. Però divendres passat Manel Moya no podia reprimir la seva estima cap a Soufiane El Maymouni (1990). El maresmenc s'havia passat tota la vida voltant entre la segona i la tercera categories i ha aprofitat bé l'oportunitat que li ha donat el Vilassar: l'any passat, a primera catalana, i enguany, estrenant-se a tercera divisió.

Soufiane exhalava confiança quan va trepitjar la gespa del Xevi Ramon. Els jugadors de la Muntanyesa, la majoria amb moltes taules a tercera divisió, es van fer petits mentre l'atacant anava marcant. Primer un gol, després un altre i encara un altre. Un hat-trick que és or per la permanència del Vilassar. “Has de confiar en tu mateix. En el món del futbol especialment, la confiança és el factor diferencial”, diu el jugador: “Vaig sentir una satisfacció increïble. Amb el Vilassar ja havia marcat un hat-trick contra el Sants la temporada passada a primera catalana, però fer-ho en l'any del meu debut a tercera divisió és indescriptible”, hi afegeix. A Soufiane l'ha impressionat el nivell físic de la tercera divisió però reconeix que s'ha anat adaptant: “Tot passa més ràpid i al principi em va costar, però ja hi estic acostumat”, manifesta el davanter, que sap perfectament la importància dels seus gols contra la Muntanyesa: el Vilassar ja ha assolit els 43 punts i gairebé ja pot dir que s'ha salvat: “Aquest triomf ens ha tret d'una situació difícil”, reconeix.

Futbol maresmenc
Soufiane s'ha passat tota la seva vida futbolística pel Maresme. Després de tres anys amb el Cabrils a tercera catalana, va anar a l'Argentona a segona catalana i va tornar a tercera per jugar amb la Mataronesa per aconseguir l'ascens. Aquí, el va cridar el Vilassar a primera catalana i amb el consegüent ascens, Soufiane s'ha fet un lloc a la tercera divisió.
5
Gols
ha marcat aquest curs.
14
Titularitats
en els últims 15 partits.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)