3a divisió FEF

La Jonquera s'aferra a les esperances de permanència

3a divisió. El conjunt fronterer rep el Manlleu (17 h), rival directe en la lluita per la salvació, en la primera de les quatre finals que han de disputar els d'Enzo Galli

Dels cinc representants gironins de tercera divisió el que està en una situació més complicada és la Jonquera. El conjunt fronterer passa per una mala ratxa de resultats inacabable –només ha sumat dos punts dels últims trenta en joc– i, després de la derrota al camp de l'Olot (1-0), va entrar en zona de descens directe per primera vegada aquesta temporada. El conjunt dirigit per Enzo Galli sap que per mantenir la categoria haurà d'excel·lir en les últimes quatre jornades de lliga, ja que és molt probable que al final de curs hi hagi algun descens compensat. És per això que la Jonquera no té marge d'error en les quatre finals que falten, començant per la d'avui a casa contra el Manlleu (17 h), rival directe en la lluita per la salvació –els osonencs son l'equip que de moment marca la zona de salvació amb dos punts més que els fronterers–. “És un partit vital per als dos equips, ara tots els partits són decisius, i més aquest contra el Manlleu. Tal com estem ja no podem cometre més errors, però hem d'anar partit a partit. Veig l'equip il·lusionat i animat, els jugadors tenen un compromís total”, comenta Galli, que té clar que el Manlleu no ho posarà fàcil: “És un bon equip, de nivell, i serà un rival dur.” Per al partit el Peralada tindrà la baixa de Joan Pujol, lesionat.

El Palamós i el Figueres

Finalment, el Palamós i el Figueres també juguen avui els seus partits, instal·lats còmodament en la setena i la novena plaça, respectivament. Els palamosins reben la visita del cuer, el Júpiter (17 h), amb la zona de play-off ja massa lluny (a 10 punts), així que els de Joan Mármol es posen ara l'objectiu de seguir competint fins al final. “El Júpiter vindrà aquí a esgotar les seves opcions de permanència, i malgrat la seva classificació tenen jugadors de qualitat, no podem refiar-nos. Volem fer gaudir la nostra afició amb una victòria, seria una llàstima deixar-nos anar ara i espatllar la feina de nou mesos”, comenta Mármol, que tindrà la baixa del lesionat Oriol Ayala.

Per la seva banda, el Figueres juga al camp de la Muntanyesa (12 h) disposat a tallar una ratxa de tres partits sense guanyar i amb l'esperança de sumar la segona victòria a fora del curs. “Volem sumar tres o quatre punts més per estar segurs amb el tema dels possibles descensos compensats. Ara estem en una mala ratxa de resultats, sobretot a fora, i el camp de la Muntanyesa és complicat, però les dinàmiques hi són per trencar-les”, explica l'entrenador de la Unió, Chicho Pèlach, que té tota la plantilla disponible.

LA PRÈVIA

És un partit vital per als dos equips. Tal com estem ja no podem cometre més errors
Enzo Galli
entrenador de la jonquera
Volem sumar tres o quatre punts més per estar segurs amb els descensos compensats
Narcís ‘Chicho' Pèlach
entrenador del figueres
Volem guanyar, seria una llàstima deixar-nos anar ara i espatllar la feina de nou mesos
Joan Mármol
entrenador del palamós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)