2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

El Barça ho pot tancar avui

2a divisió B. Els blaugrana aconseguiran el lideratge matemàticament si guanyen al Municipal de l'Hospitalet, mentre que els riberencs continuen perseguint, almenys, la promoció de descens

El Barça B pot deixar avui (Municipal de l'Hospitalet, 18 h, Esport 3) sentenciat de manera definitiva el títol del grup 3 de la segona divisió B. Seria el primer equip a aconseguir-ho en tota la categoria, però per fer-ho necessita el triomf contra l'Hospitalet, molt tocat i necessitat de punts en la zona de descens.

El líder (+10 respecte del segon) arriba al partit en plena ratxa amb cinc victòries consecutives. “Passi el que passi, nosaltres competirem en tots els partits”, explicava recentment Gerard López, que és conscient que ser primer no servirà de res si l'equip no continua endollat. Tothom dona per fet que els blaugrana acabaran primers, fins i tot sense victòria avui també ho podrien tancar, però haurien d'esperar el resultat de l'Alcoià contra l'Hèrcules. Igualant-lo o superant-lo en tindrien prou. Al davant tindran un Hospitalet en posicions de descens (19è, 33 punts) però que somia encara a arribar a la promoció, que està a un punt. Els riberencs, a més, arriben contra el líder molt tocats per les baixes per sanció i lesió.

L'HOSPITALET
Alineació:
Oliveros, Dani, Teo, Ciria, Savall, Benji, Porcar, Samu, Higón, Rubio i Salinas.
Baixes:
Juste, Cifu, Fabiani, Luismi, Selvas, Galán, Kevin i Castells.
BARCELONA
Alineació:
Varo, Palencia, Marlon, Martínez, Nili, Fali, Gumbau, Kaptoum, Alfaro, Perea i Romera.
Baixes:
Moi, Tarín, Mujica i Suárez (lesió).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)