Girona

Pablo Machín

“La pressió influeix en el rendiment”

“No ha estat un partit per perdre'l. No sé si per guanyar-lo, però hem tingut ocasions com a mínim tan clares com ells”, va manifestar l'entrenador del Girona, que va lamentar no haver pogut fer ni un punt. “Hem fet el més difícil, que és marcar primer, però després ens hem trobat un molt bon UCAM i ells han tingut l'efectivitat que nosaltres no hem tingut.” La tercera derrota seguida a Montilivi va fer un mal que Machín va mirar de relativitzar. “Són circumstàncies que poden passar. Tots els equips ens duem molt poquet. Estem en una situació privilegiada, tot i que ara hi haurà comentaris que ja me'ls sé. La realitat és que anem segons. Sempre s'ha dit que l'objectiu és ambiciós. Costarà i haurem de patir, però convido a tots els que estan a prop del Girona que ens ajudin a passar aquest procés. Segur que al final ho celebrarem tots”, va dir el tècnic del Girona.

El de Gómara va valorar no només la derrota dels seus, sinó les ensopegades de la majoria de rivals. “Ara segur que es dirà que el Girona no sap aprofitar els errors dels rivals, com si fos tan senzill. A tothom li costa guanyar. I és molt més fàcil guanyar quan no tens res a perdre. Per això, en aquests partits amb pressió, no es veu segurament el potencial d'alguns futbolistes. Tothom s'hi juga molt i la pressió influeix en el rendiment.” Machín va negar que vegi l'equip justet físicament: “No crec que el rival hagi estat millor que nosaltres en aquest aspecte. Sí que anem justos quant a contratemps, amb expulsions i algunes lesions.” El tècnic va explicar: “A l'equip, quant a voler i a l'actitud, li he de donar més d'un 10. Potser encara ens ha fet mal, perquè volem fer el segon gol abans del primer o la passada definitiva abans de la de seguretat. Hi ha una mica de precipitació. Però, tot i així, arribem i creem ocasions.”

L'ajuda de tots

Machín va mirar de demanar l'ajuda d'aficionats i entorn a l'hora de superar l'encallada. “La pressió l'ha de sentir, si de cas, qui juga. I se sent a tot el camp, i això es transmet. A Tenerife, quan se'ls posava el partit fatal, la gent creia que l'equip podria remuntar. Ens agradaria que els futbolistes, ajudats per l'afició, s'oblidessin una mica de la pressió. Per fases ja ens ajuden, però és que no podem competir amb estadis de 20.000 si no omplim els 10.000.” I va sentenciar: “Amb l'ajuda de tots, farem un pas endavant.”

EL CONTEXT

“És més fàcil guanyar quan no tens res a perdre. La realitat és que a tothom li costa”

EL MISSATGE

“Amb l'ajuda de tots, farem un pas endavant. En actitud, poso més d'un 10 a l'equip”

LA SITUACIÓ

“És de privilegi. Demano que ens ajudin a passar el procés; al final ho celebrarem tots”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)