2a divisió FEF

Boris Garros torna a ser la diferència en la salvació

El Gavà ho lliga. L'exdavanter del Prat dona el gol de la victòria als blaugrana (86') i deixa tocats els potablava, que acaben amb nou jugadors

prat 0 gavà 1

PRAT:Toni Texeira; Adri Montoro, Barnils, Aitor Lario, Ricarte; Putxi, Padilla, Xavi Pluvins (Etamané, 73'), Nacho del Moral; Poves i Óscar Muñoz.GAVÀ:Craviotto; Joel, Jordi, Carles Mas, Enric; Reche, Alex Pla, Nico Kata (Peque, 66'),Héctor (Zac, 75'); Sascha i Boris Garrós (Mario, 87').GOL:0-1 (86') Boris Garrós.ÀRBITRE:García Martín.T.G.:als locals Putxi, Nacho del Moral i Ricarte, i als visitants Carles Mas, Boris Garrós, Héctor i Peque.T.V.:els locals Barnils (82') per doble targeta groga i Nacho del Moral amb vermella directa (91').PÚBLIC:uns 700 espectadors al Municipal Sagnier, al Prat de Llobregat.

El gol és la diferència entre els equips que baixen i els que es mantenen. El Gavà ha dibuixat perfectament aquesta teoria durant la temporada aferrant-se a l'encert de Boris Garros. Els 23 gols del davanter barceloní han donat un grapat de punts al llarg del curs i ahir va tornar a ser decisiu. La seva diana en el minut 86 lliga de manera gairebé definitiva [no matemàtica] la permanència directa dels blaugrana i deixa molt tocat el Prat que, a més, va perdre els nervis i es compromet el futur per culpa de les dues expulsions.

Els dos equips van signar un partit molt igualat i sense gaires accions clares de perill. El capítol d'oportunitats el va inaugurar Óscar Muñoz, però en la seva pròpia porteria, ja que va voler refusar una centrada de Pla que es va enverinar. El Prat va respondre amb un xut de Padilla i una rematada de Poves, però abans del descans Toni va haver d'intervenir davant Boris.

En el segon temps, els de Dólera van ser més ambiciosos. Del Moral va rematar massa alta una centrada de Pluvins i poc després va enviar un lliure directe també massa alt; i Óscar Muñoz no va poder superar Craviotto quan ho tenia tot de cara. Els de Mena van tornar a equilibrar el partit i Texeira i la defensa van haver d'intervenir sota els pals per treure dues ocasions. El Prat, que va reaccionar per mitjà d'Óscar Muñoz, va rebre un cop dur amb l'expulsió de Barnils, que el va fer anar a remolc i va provocar espais en la rereguarda. Així, Peque ho va aprofitar en una internada i va servir el gol a Boris, que va rematar en el primer pal. L'estocada no va impedir que Muñoz gaudís d'una altra oportunitat, però sense encert..

ELS VESTIDORS

Sempre rebem nosaltres [respecte als àrbitres]. Anem al Mini amb tres lesionats i cinc sancionats
Pedro Dólera
entrenador del prat
El resultat més just hauria estat un empat, però la victòria és essencial per la permanència
Óscar Mena
entrenador del gavà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)