3a divisió FEF

Arnau Sala

“Serà difícil, però ho hem allargat una mica”

Orgullós de la victòria i del seu equip, Arnau Sala va destacar la importància dels tres punts sumats ahir contra l'Olot. “El d'avui era un partit a caixa o faixa i haver-lo guanyat és molt important per a nosaltres. La victòria ens assegura la segona posició i ens dona moral de cara al play-off, més enllà de continuar lluitant pel títol. Sabem que no és res definitiu i que serà difícil, però ho hem allargat una mica més”, va començar explicant l'entrenador del Peralada, que va continuar destacant aspectes positius del triomf d'ahir: “Teníem l'assignatura pendent de fer noranta bons minuts contra un bon equip com l'Olot, amb els equips de dalt últimament ens estava costant una mica i ens hem tret aquesta espina. També és la primera vegada que remuntem, la qual cosa ens fa contents.”

Arnau Sala també va voler aprofundir en el desenvolupament del partit i va lloar la reacció dels seus jugadors amb el resultat en contra. “No és fàcil remuntar contra l'Olot i fer-li dos gols, ja que amb el 0-1 havíem d'anar molt en compte que no ens marquessin el segon i ens matxuquessin. Hem intentat tenir la pilota, i hem tingut bastants aproximacions. Ha estat un partit amb molta tensió.”

El tècnic del Peralada també va tenir unes paraules sobre els últims tres partits de lliga que queden per disputar-se. “No ens hauria agradat que l'Olot hagués celebrat el títol a casa nostra, ara estem a tres punts i tornem a tenir l'obligació de tornar-ho a intentar en la propera jornada. Ho intentarem fins al final.”

REACCIÓ

“Estem molt contents, no és fàcil remuntar contra l'Olot i fer-li dos gols”

TOT POSITIU

“El triomf ens dona moral de cara al ‘play-off', més enllà de seguir lluitant pel títol”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)