3a divisió FEF

Ramon Calderé

“Ha estat una pena, no mereixíem perdre”

Després del partit, l'entrenador de l'Olot, Ramon Calderé, va atendre els mitjans de comunicació per valorar l'enfrontament, que va desgranar de la manera següent. “Ha estat una pena, no mereixíem perdre per tal com ha anat el partit. Potser no era per guanyar-lo, però sí per puntuar, la qual cosa hauria estat molt important amb una jornada menys. Ha estat un partit amb alternances, sense gaires ocasions, ells han agafat aire amb el golàs d'Álamo i després el duel s'ha decidit per petits detalls”, va explicar el tècnic, que va aprofundir més en aquests detalls: “El seu segon gol està precedit d'una falta claríssima que l'àrbitre no xiula, i nosaltres també hem fet algun error de marcatge. Són petites coses que poden ser decisives, algun jugador ha de recapacitar, ja que aquests detalls no podem fer-los en el play-off.

Calderé tampoc va voler dramatitzar amb la derrota i va fer referència al treball per continuar al capdavant de la classificació. “Mentre acabem amb un punt més que ells al final de la lliga en fem prou, i de moment en tenim tres més. Avui ho passarem malament, però després ja començarem a preparar el pròxim partit contra el Vilafranca, que també s'hi juga molt, així que imagineu el partit que serà. Ens aixecarem, veurem els vídeos i intentarem corregir els errors.”

Finalment, l'experimentat entrenador va voler agrair el suport de l'afició olotina desplaçada a Peralada: “Tenim una gran afició, ha estat una llàstima que no hàgim pogut celebrar el títol avui amb ells, però seguirem endavant.”

EL RESUM

“Ha estat un duel amb alternances, sense gaires ocasions, decidit per petits detalls”

CRIDA A LA CALMA

“Mentre acabem amb un punt més al final en fem prou i, de moment, en tenim tres més”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)