Girona

Coris s'acomiada de la temporada

Sebas Coris s'ha acomiadat precipitadament de la temporada per culpa de la lesió al braç esquerre que el mantindrà, pel cap baix, dos mesos de baixa. L'acció es va produir en l'inici de la segona part arran d'una entrada d'un jugador de l'UCAM Múrcia, que va provocar una molt mala caiguda del tossenc. A la mateixa gespa, els serveis mèdics ja li van reduir una luxació al colze, però de seguida es va observar que el braç esquerre havia quedat força inestable i les proves posteriors així ho van confirmar.

Sebas Coris té un trencament del lligament col·lateral cubital del colze esquerre i un arrencament del tendó profund dels flexors dels dits de la mà esquerra. De moment, li immobilitzaran el braç amb guix en espera que es redueixi la inflamació i posteriorment es decidirà si s'opta per fer un tractament conservador o si ha de passar per la sala d'operacions. Sigui quina sigui la decisió final, vuit o deu setmanes no les hi traurà ningú, raó per la qual cosa la lliga ja s'ha acabat per al futbolista nascut fa 27 anys a Tossa de Mar.

Mojica, entre cotó fluix

Pel que fa a Johan Mojica, els resultats de la ressonància i de l'ecografia a què es va sotmetre van ser força més esperançadors, ja que les proves no van revelar “cap alteració ni cap nova lesió a la part posterior de la cuixa esquerra”, segons el comunicat mèdic facilitat pel club. “A mesura que es redueixi el lleu dolor que té en aquesta zona [entre el bíceps femoral i el semitendinós] es reintegrarà als entrenaments amb el grup”, afegeix el Girona.

Tot i que els resultats són positius, el jugador no acaba de tenir bones sensacions malgrat que ja es va estar sis setmanes aturat i es va perdre els partits contra el Reus, el Cadis, l'Oviedo, el Rayo, el Numància i el Tenerife. Va reaparèixer diumenge passat en la segona part, però només va aguantar 34 minuts a la gespa.

Des que va arribar al gener a Montilivi, Mojica només ha intervingut en cinc partits de dotze possibles i no ha jugat ni una quarta part dels minuts (229 de 1.080). Machín no el va utilitzar el primer dia que el va tenir disponible (contra el Valladolid), el va fer entrar en el tram final en els dos partits següents (Almeria i Mallorca), li va donar la titularitat a Miranda (58 minuts) i el duel sencer contra el Getafe, en què es va lesionar.

EL BRAÇ ESQUERRE

Amb problemes al colze i als dits, la baixa serà llarga i es podria haver d'operar

JOHAN MOJICA

Els resultats no revelen cap lesió, però les molèsties hi són i els dubtes es multipliquen
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)