3a divisió FEF

toni escudero

exentrenador de la Muntanyesa

Escudero encara no s'ho explica

3a divisió. Tres dies després de donar-se a conèixer el seu acomiadament, l'exentrenador de la Muntanyesa es mostra “sorprès i dolgut” amb la decisió i apunta a tres jugadors

“Estic totalment sorprès i dolgut. Ha estat tot molt estrany i em costa d'entendre”, explica un Toni Escudero contingut, uns dies després d'haver estat destituït de manera sorprenent quan falten tres jornades per acabar. “Quan els resultats no acompanyen, que facin fora un entrenador per posar-n'hi un altre entra dins la normalitat. Però que agafin el timó dos jugadors en actiu de la plantilla sorprèn molt”, continua Escudero, que apunta a tres homes en concret: el secretari tècnic i davanter Pedro García i els dos jugadors que faran el pas provisional del terreny de joc a la banqueta, Tato Burgada i Toni Pérez. “No sé si la paraula és traït, però sí que estic decebut”, se sincera el tècnic. Desencant a banda, Escudero només té bones paraules “per al president, la penya Al Hueco i tota la gent del club”, i desitja que l'equip pugui aconseguir la salvació definitiva en aquestes tres jornades que queden. “Quan vaig arribar vam haver de fer un projecte nou i vam estar els dos primers anys a punt de jugar la promoció d'ascens. Aquest any les coses no han sortit tan bé, però només tinc bons records de l'etapa al club”, conclou Escudero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)