2a divisió FEF

El Gavà segella la salvació

2a divisió B. Un gol en el minut 88 del seu pitxitxi, Boris Garrós, dona el triomf als blaugrana, que celebren la permanència matemàtica i condemnen l'Espanyol B a patir fins al final

GAVÀ 2 ESPANYOL B 1

GAVÀ:Craviotto, Peque, Mas, Jordi, Enric, Reche, Nico (Zac, 75'), Pla, Sascha (Gabi, 82'), Boris i David (Joel, 63').ESPANYOL B:Andrés, Pipa (Pedrosa, 89'), Soria, Antonio Cristian, Lluís, Álex López (Cristo, 90'), Marc Navarro, Marc Roca, Rufo, Melendo i Pibe (Guille, 81').GOLS:1-0 (11') David. 1-1 (31') Marc Navarro. 2-1 (88') Boris.ÀRBITRE:Soto Grado.T.G.:Al local Reche i al visitant Antonio Cristian.

El Gavà va segellar ahir la permanència de manera matemàtica després de derrotar l'Espanyol B, que cau a la zona de descens directe. El de sempre, Boris, va ser l'autor del gol de la victòria de l'equip blaugrana en el minut 88. Amb el xiulet final, l'alegria va esclatar a la Bòbila després d'una temporada amb moltes problemes per celebrar una salvació assegurada gràcies a una gran recta final, amb 14 punts dels últims 18 en joc.

L'Espanyol B no li ho va posar gens fàcil, al Gavà, sobretot en una primera meitat molt disputada que no va començar bé per al filial blanc-i-blau, ja que el local David Jiménez no va trigar a aprofitar una errada defensiva per fer el primer gol. Després del gol rebut, l'Espanyol B, reforçat amb futbolistes habituals del primer equip, va portar el pes del joc i va avançar línies, davant un Gavà ben posicionat. L'Espanyol B va tenir l'empat a prop en un xut de Marc Roca que va anar al pal, i el va trobar gràcies a una acció de Marc Navarro, que va batre Craviotto amb un xut ajustat. Abans del descans, l'Espanyol B encara hauria pogut fer el segon, en una jugada de Soria.

El Gavà acostuma a sortir molt intens després del descans, i ahir no va ser cap excepció. Així, el decorat del partit va canviar, i més després de la lesió de David Jiménez, que va fer que Óscar Mena avancés Peque. El jugador del Gavà va fer anar de corcoll la defensa espanyolista i una jugada seva gairebé la completa amb gol Boris. El partit era obert, amb ocasions per als dos equips. Navarro i Pla, un a cada àrea, van estar a prop de fer el segon gol per als seus respectius equips. Finalment, el gol que va arribar va ser el del triomf del Gavà, en una acció d'oportunisme de Boris després d'una jugada de Peque rematada per Zac i rebutjada pel porter Andrés. El davanter centre blaugrana no va desaprofitar el rebuig per donar la victòria i la permanència al seu equip.

És un premi merescut per tots. Ara només penso a acabar l'any aquí, al costat de l'equip
Óscar Mena
entrenador del gavà
Proposem i arribem, però no ho aprofitem. I les petites errades ens penalitzen molt
David Gallego
entrenador de l'espanyol b

L'Espanyol B, en zona de descens

L'Espanyol B va caure ahir en zona de descens directe, però encara té possibilitats matemàtiques d'acabar quinzè, és a dir, en zona de permanència. Necessita, però, sumar els sis punts que falten, que el Sabadell no n'aconsegueixi cap i que el filial del Llevant, que ocupa la setzena posició, en sumi tres menys. En l'última jornada, precisament, el Sabadell i l'Espanyol B s'enfrontaran a la Nova Creu Alta. Si falla en aquests dos partits, el filial haurà d'intentar acabar en la plaça de promoció per la permanència, que ara mateix ocupa el Llevant Atlètic amb dos punts més i que també ambicionen l'Hospitalet, que té un punt menys, i el Prat, que en té dos menys.