3a divisió FEF

futbol

3a divisió

La Pobla agreuja la crisi de la Munta amb un gol en el 87'

Estrena aigualida. El conjunt de Nou Barris, dirigit pels jugadors Toni Pérez i Tato Burgada per primer cop, suma la quarta derrota consecutiva

la pobla maf. 1 muntanyesa 0

LA POBLA MAFUMET:Perales, Pol, Roger, Ruxi, De Nova, Vadillo, Rayco, Adrián (Ricky, 60'), Rodri (Iván Vidal, 74'), Gil i Brugui.MUNTANYESA:Cócera, Joshua, Santos, Alberto, Payán, Ruben, Pau (Álvaro, 84'), Uri, Montoro (Diego, 68'), Pedro García (Joel, 74') i Vega.GOLS:1-0 (87') Ricky.ÀRBITRE:Castellet Julià.T.G.:al local Ruxi; als visitants Payán, Alberto i Cócera.PÚBLIC:Uns 200 espectadors al Municipal de la Pobla de Mafumet.

El canvi no ha estat profitós, de moment, per a la Muntanyesa. La polèmica decisió de prescindir de l'entrenador, Antonio Escudero, per posar els jugadors Toni Pérez i Tato Burgada al capdavant de l'equip no va tenir l'efecte esperat amb la victòria immediata. El conjunt de Nou Barris va caure contra la Pobla de Mafumet, que no s'hi jugava res, a domicili per culpa d'un gol de Ricky a les acaballes de l'enfrontament.

El partit en general va tenir poca acció, amb tots dos equips molt centrats en la tasca defensiva, especialment la Muntanyesa, que combatia el joc de possessió del rival acumulant homes al darrere. Amb tot, el partit hauria pogut fer un tomb en l'inici, quan Vadillo va xutar des de la frontal de l'àrea, però es va trobar amb la intervenció de Cócera (3'). El filial del Nàstic va ser el dominador del primer temps, tot i que li va costar arribar a la zona perillosa. Tot i així, va poder gaudir d'una altra oportunitat en una falta des de la frontal que Brugui va rematar des del punt de penal i que va fer lluir el porter visitant.

La Muntanyesa esperava la seva oportunitat en una acció a pilota aturada i va ser Payán, un expert en lliures directes, qui va obligar a intervenir Perales. Amb el partit agonitzant, la Pobla va aconseguir el gol de la victòria amb una diana de Ricky que va rematar al primer toc després de rebre l'assistència de Brugui dins de l'àrea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)