2a divisió FEF

Sense patiments

2a divisió B. El Cornellà aconsegueix un triomf gràcies a dos gols matiners amb un onze ple de jugadors poc habituals

cornellà 2 ebre 0

CORNELLÀ:Chus, Pere, Ricard Pujol (Antonio, 78'), Borja, Edgar, Marc Caballé, Gómez, Pep Caballé, Enric Gallego, Ripoll (Gao, 83') i Jaume Batista (Lucas, 72').EBRE:Montoya, Pajarero, Eneko, Sergio Martínez, Alfonso, Moustapha, Chupe (Kevin, 71'), Valero, Gabarre, Orbegozo (Víctor Bravo, 71') i Alain (Txema Pan, 71').GOLS:1-0 (5') Ripoll. 2-0 (14') Enric Gallego.ÀRBITRE:Hernández Lorenzo.T.G.:Al visitant Valero.T.V.:Cap.PÚBLIC:Mig miler d'espectadors al Municipal de Cornellà.

En la part mitja de la classificació i amb l'objectiu de la copa cada vegada més lluny, el Cornellà va poder donar una alegria al seu públic vencent l'Ebre. Els dos gols de Ripoll i d'Enric Gallego abans del quart d'hora de partit van aplanar un partit en què els verds van ser netament superiors al rival i no van arribar a patir pels tres punts.

L'enfrontament va quedar marcat per les dues primeres dianes, obra de Ripoll, aprofitant una passada de la mort de Caballé, i d'Enric Gallego, en una pilota que el davanter va lluitar quan ningú hi creia. A partir d'aquí, durant el primer temps, els verds van controlar la zona de creació de l'Ebre i no van permetre que el rival posés perill a la porteria de Chus.

En el segon temps, el partit es va fer encara més ensopit, tot i que els visitants van sortir dels vestidors amb la intenció de dinamitar el matx amb un xut d'Alain que va picar al pal. El davanter local Enric, però, va respondre amb dues oportunitats més que haguessin pogut eixamplar les distàncies però el marcador no es va moure més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)