2a divisió A

Salvats del descens directe

Tranquil·litat. La derrota de l'Espanyol B al camp del Gavà (2-1) permet al Llagostera salvar-se del descens directe, però la victòria de l'Atlètic Llevant a Elda encara no li fa esquivar la promoció

El Llagostera no baixarà de manera directa a tercera. De fet, només una carambola l'enviaria a la plaça de promoció de permanència, l'única posició que podria fer baixar els llagosterencs de categoria.

La derrota de l'Espanyol a Gavà (2-1) permet que els gironins evitin matemàticament el descens directe. El filial blanc-i-blau és el primer equip que baixaria a tercera (dissetè) i es troba a vuit punts del Llagostera amb només sis per disputar-se (dues jornades).

Del que no s'han lliurat encara els blaugrana és de la plaça de promoció de permanència. L'Atlètic Llevant, que va vèncer al camp del cuer, l'Eldenc (1-3), és el nou equip que ocupa el setzè lloc. El filial granota es troba a sis punts dels gironins, que tenen el goal average particular empatat amb els valencians –2-0 en els dos duels de lliga– però una diferència de gols negativa –l'Atlètic Llevant té un -4 entre els gols fets i encaixats, i el Llagostera, -7.

En cas que els d'Alsina, el Sabadell i l'Atlètic Llevant acabessin la lliga empatant a 44 punts, el Sabadell seria l'equip que cauria en la plaça de promoció de permanència.

DE LA PROMOCIÓ

L'Atlètic Llevant és a sis punts, amb una diferència de gols millor que els llagosterencs

DEL DESCENS DIRECTE

L'Espanyol B, el primer que baixa, és a vuit punts del Llagostera quan falten dos partits
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)