2a divisió FEF

Triomf per mantenir al·licients

Remuntada a Sagunt. El Cornellà es refà d'un gol matiner de Salinas i, gràcies a l'encert d'Abraham i Enric, s'adjudica tres punts que li permeten somiar classificar-se per a la copa

El Cornellà va aconseguir ahir tres punts que, si avui l'Hèrcules no guanya contra el Mallorca B, li permetran arribar a la darrera jornada amb possibilitats de jugar la copa l'any que ve. El conjunt que entrena Jordi Roger va sobreviure a un primer temps en què l'Atlètic Saguntí es va avançar i hauria pogut sentenciar i, gràcies als dos referents ofensius de l'equip en la segona part, va tornar a casa amb els tres punts al sarró.

El partit no hauria pogut començar pitjor per als interessos del Cornellà, ja que en la primera acció del partit –un córner–, Salinas va obrir la llauna. Tocaria nedar contra corrent. L'1-0 obligava els del Baix Llobregat a arriscar i aquest factor el van aprofitar els valencians per buscar el segon al contraatac. Gairebé l'aconsegueixen, però aquesta diana no va arribar i en el segon temps seria el moment dels visitants.

Després de la represa, Jordi Roger va fer entrar Lucas Gafarot i Abraham per mirar de guanyar presència ofensiva, una estratègia que va funcionar, ja que els seus van capgirar el marcador amb un golàs made in Abraham (64') i un penal sobre Enric (70') que el mateix davanter va transformar en l'1-2 definitiu. Un triomf que serveix per somiar. Almenys, per unes hores.

at. saguntí 1 cornellà 2

ATLÈTIC SAGUNTÍ:Lluna, Gámez, Gimeno, Marín, Óscar, Beni (Vidal, 72'), Kike (Loren, 79'), Felip, Esteve, Lois i Salinas (Javi Boix, 72').CORNELLÀ:Chus, Sierra, Ricard (Lucas Gafarot, 46'), Borja, Edgar, David, Pep Caballé, Marc Caballé (Abraham, 46'), Jaume (Antonio 85'), Enric i Ripoll.GOLS:1-0 (1') Salinas. 1-1 (64') Abraham. 1-2 (70') Enric, de penal.ÀRBITRE:Mohamed Massat.T.G.:als locals Óscar, Esteve i Vidal; i al visitant Edgar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)