3a divisió FEF

futbol català

3a divisió

El Vilafranca obté el bitllet

Per segon any consecutiu. El degà penedesenc repeteix la gesta i jugarà la fase d'ascens aprofitant la derrota del Sant Andreu

El Vilafranca es va assegurar la plaça de promoció d'ascens per segon any consecutiu en combinar la seva victòria soferta contra el Manlleu amb la derrota del Sant Andreu. El Manlleu, d'altra banda, va desaprofitar una gran oportunitat de sortir de la zona calenta però manté possibilitats de continuar a tercera divisió tot i que no depèn d'ell mateix en l'última jornada de lliga.

El degà penedesenc es va avançar ben aviat amb una rematada de cap de Josu en la sortida d'un córner. La resta del partit se'l va passar patint perquè no aconseguia tancar-lo. Fins i tot, Víctor Oribe va fallar un penal a dos minuts del final. Finalment, el gol de Jordi Oribe en el temps afegit, en un contraatac quan el Manlleu estava abocat a l'atac, va sentenciar la victòria de l'equip local i va desfermar l'eufòria al municipal.

vilafranca 2 MANLLEU 0

VILAFRANCA:Kilian, Guti, Russo, Fontanils, Via, Díez, Boira, Josu (Jordi Oribe, 52'), Oribe, Hernando (Guzmán, 84') i Aday (Castillo, 90').MANLLEU:Iván González, Ot, Mate, Dan Coll, Canal, Iván Fernández, Aumatell (Adam, 80'), Cristian (Trulls, 68'), Manu, Fredi i Pol Coll.GOLS:1-0 (18') Josu. 2-0 (91') Jordi Oribe.ÀRBITRE:Carrillo Vílchez.T.G.:als locals Aday; als visitants Canal i Trulls.T.V.:al visitant Dan Coll (87') per doble amonestació.PÚBLIC:650 espectadors al municipal de Vilafranca del Penedès.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)