2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Pas endavant de la Munta

Per la mínima. Els de Nou Barris sumen però encara no estan tranquils

La Muntanyesa va solucionar un partit en els instants finals que li acomoda el patiment per la salvació. El conjunt barceloní encara està en risc pels descensos compensats, però si acabés així la lliga, seria el primer equip de salvar-se sempre que pugés algun català a segona B o se'n salvés un en la categoria de bronze.

El partit va estar marcat pel desencert de la Muntanyesa, que es va mostrar molt nerviós durant tot el xoc. El Cerdanyola no s'hi jugava res i va atacar molt poc durant tot el partit. De fet, només va tenir una acció d'Elhadji en el segon pal que no va arribar a rematar. La resta només van ser atacs dels de Nou Barris que, a mesura que anava passant el partit, es va anar acostant més a la porteria rival: Montoro va estavellar una pilota en el travesser després de la represa i vora el final, Pedro va tornar a topar amb el pal. El davanter, però, va donar el gol del triomf (86') amb un control amb el pit i una definició perfecta.

muntanyesa 1 cerdanyola 0

MUNTANYESA:Cócera, Joshua, Edu Domingo, Santos, Payán, Rubén Giménez (Dani Sánchez, 71'), Escabrós, Pau, Montoro (Diego, 89'), Pedro García i Enric Vega (Joel, 75').CERDANYOLA:Del Río, Aitor Torres, Víctor Duran, Álex Torres, Alba, Dani Martí, Collado (Cazorla, 63'), Plazuelo, Elhadji, Molins i Jota (Daisuke, 88').GOLS:1-0 (86') Pedro García.ÀRBITRE:Moreno Villaecija.T.G.:al local Joshua; als visitants Víctor Duran, Del Río i Jota.T.V.:al visitant Álex Torres, per doble groga (48').PÚBLIC:Uns 700 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)